|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 148
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Cześć!
Mam pytanie,widizałem wiele zdjęć na których duże levele byly w pomeiszczeniu gdzie bylo kilka domków i pisało:The Tibianus own this here. Były w tym domku Bunny Slipers(Kapciuszki królicze)i blessed shield i takei różne.Mam pytanie:Gdzie to jest?Jak tam dojśc? ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() W tym momencie o bunny slippers wiadomo chyba tylko tyle, że są w grafkiach do gry. Wątpie, zeby ktoś posiadał szerszą wiedzę na ten temat.
Btw. nie mam pojecia o jakiej lokacji mówisz.
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 19-11-2005 o 12:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Podobno mozna gdzieki nim skakac... ^^ ale to beton by byl podchodzisz do sciny... pfuu... i jestes na gorze... a tamto to wystawa raro... byly tam tez sd(x87) uh (x100) itp runki ktore wypadaly z Ferumbrasa...