|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
|
![]() pisze to poniewarz denerwują mnie 2-e rzeczy po 1-wsze :
POH tu twurcy gry nie pokazali sie od najlepszej strony stworzenie mostu przed Thais nie rozwiazało problemu poniewarz i tak lurowanie GS-ów nadal się odbywa i to pod ten własnie most a najlepszym rozwiazaniem było by odgrodzenie POH-a tylko jedna linia rzeki i postawienie dwuch mostów by morzna było przejść na POH i problem rozwiazany po drudie : kopalnie zamiast roplejsów wystarczytlo by postawić pochylnietakie jakie są przy wejsciach do kopalni i lurowanie silniejszych potworów na wyrzsze poziomy kopalni skończyło by się a po 3-cie co wogule robia gm-y sa tylko od banowania za spam ? jesli jest gm-em to niech sie weżnie do roboty i niech pilnuje porządku w grze morze znajdzie sie ktos kto przekarze te uwagi twurcom gry wiem morze jest to troche roboty ale na pewno zaowocuje to zwiększeniem bezpieczeństwa gry i da wieksza satysfakcje z niej |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Tylko jedno pytanie, dlaczego umieściłeś to w tym dziale? Przecierz CIPy i tak na to forum nie zaglądają a jeśli nawet to i tak nic nie rozumieją
![]()
![]() |
#3 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jak masz coś do CIPów lub GMów, pisz na forum tibia.com, my na nich mamy taki sam wpływ, jak ty, czyli możemy sobie wysłać maila do nich (i też dostaniemy tylko autoodpowiedź z FAQ), możemy coś napisać sobie na ich forum, i w sumie nic wiecej.
Aha, i jeszcze jedno. Rozumiem, że chciałeś, zeby twój temat brzmiał mądrze, ale chyba nie rozumiesz znaczenia słowa "subordynacja". W ramach informacji wrzucę ci info za słownikiem wyrazów obcych : wypełnianie zasad dyscypliny służbowej, karność, posłuszeństwo (łat subordinatio - podporządkowanie. Więc teraz powiedz mi, kto niby stoi nad CIPami i nakazał im zmianę tego, a oni tego nie chcą wykonać? Przecież oni sami sobie w Tibii zasady wymyślają i posłuszni są tylko sobie samym. Rozumiem, że chodziło ci o niekonsekwencję, albo coś w tym rodzaju.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() a gdzie miałem to wrzucić tu chyba najlepiej pasuje
![]() a czy wiesz co tak na prawde robią gm-y bo ja widzialem co robil gm przez prawie 2 godziny jesli mają durzo spraw na głowie to powiedz mi co on robił na smokach np jak ja widziałem to sobie nabijał level zamiast zajać sie czymś konkretnym z tego co widze to oni umieją tylko banować i ostrzegac przed gs-em na moscie dwarfów i to wszystko to po co taki gm a a już podejscie do posiadaczy darmowych kont jest poniżajace pacc luruje sobie takiego gs-a i nic mu nie grozi a free za takie coś dostaje bana i nie bede wysyłal żadnych listów bo mnie zignoruja a tak przynajmniej wywolało to jakies poruszenie morze na mała skale ale zawsze 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() NIe muw ze GMy nic nie robia bo raz juz muj kolega dostal bana za lurowanie a gdyby odgrodzili jakos poha nawet od reszty swiata to wtedy gra byla by nieco nudna nie sadzisz????
Wiec daruj se takie teksty..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() wiesz co ja mysle że ty masz neta w domu ja nie mam tej przyjemności i musze korzystac z kafe i myślisz że to takie tanie ja gram po to zeby nabic lewel a nie go odrabiać chcesz to sobie giń nawet 5 razy dziennie
![]() a i prawidłowo ze twój kolega dostał bana za lurowanie tylko to sie zdarza 1 na 10 przypadków brawo dla gm-ów czy zdarzaja sie wam ze pada wam tibia ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Gdyby wszędzie w miejscach zejścia lub wejścia na inne piętro by była wejścia takiego typu jak most dwarvów to po 1: lina by nie była potrzebna, a po 2 straciłoby klimacik.(sorka za powtórzenie chyba kumacie o co mi chodzi) Ty sobie chyba założyłeś specjalnie konto na tibia.pl, żeby nam się wyrzalić i jeżeli korzystasz z cafe to nie marnuj czasu na pisanie jakiś żali tylko odrabiaj lvl.
Offtopic:Matkus może masz linka do takiego słownika przydałby mi się. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() wiesz napisanie takiego posta zajmuje 2-3 minuty a odrobienie lewelu zajmuje 1-2 a nawet 3 godziny a po za tym tego posta napisalem w czasie gdy moja postać tłukła guarda (jesli sie przechfalam to nie chciałem podałem to dla poruwnania)
![]() a i nie wrzucaj głodnych kawałków typu:"to do cholery gdzie ty chodzisz odrabiać ten level na trole!!!!!! bardzo cie proszę |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() A ja Ci dominiku11087 radzę, aby czas który spędzasz grając w Tibie sporzytkować mądrzej - w Twoim przypadku - poćwiczyć ortografię.... Aha - nie zapominaj o przecinkach, bo Twoje posty wyglądają "trochę" chaotycznie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() ??Czy ja dobrze zrozumiałem?? Czy ty podczas bicia potworków piszesz na forum??Nic dziwnego że ciągle nie możesz lv. odrobić, klikasz na potworka by go atakował, odpalasz IE i piszesz na forum, a tu nagle na tibi jest błąd i wychodzi więcej potworów, ty minimalizujesz IE a tu "You...dead.".
![]()
![]() |
#11 |
Buuuuu
|
![]() 1. Co do sciany do okola PoH to juz od dawna ludzie o tym mowia, ale raczej nic z tego, pozatym wtedy wszystko bylo by lurowane w kierunku wejsc, wystarczy zlurowac 3-4 GS/DS i mamy caly PoH dla siebie.
2. Ty chyba nie bardzo rozumiesz pozycje GM. - GM nie moze zmieniac map ani niczego w tibii (wyjatek stanowi Knightmare ktory jest tworca map). - GM nie moga atakowac potworow/graczy - Potwor ktory widzi tylko GM atakuje go, ale jak sie tylko pojawi gracz to biegnie do gracza - GM nie dostaja pieniedzy za bycie GM, a ich jedynym wynagrodzeniem jest darmowy PAC (jeden z GM kiedys skomentowal to w tym stylu: Srednio 2 centy za godzine pracy). - GM NIE MOZE przywolywac potworow ani tworzyc przedmiotow. - Praca GM polega na utrzymywaniu pozadku w grze poprzez: Upominanie, Banowanie, zajmowanie sie rozladowaniem niebezpiecznych sytuacji (ciezka sprawa nie bedac w stanie zaatakowac zlurowanego potwora zabic go). 3. Propozycje odnosnie gry sklada sie tutaj. Oczywiscie CIP nie zaglada tam praktycznie nigdy, bo komu by sie chcialo w kolko czytac 3-4 propozycje typu: - wprowadzic pasek skilli - wprowadzic konie - wprowadzic 1 reczna bron dystansowa z tania amunicja - poprawic ekonomie