|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Moja historia zaczela sie od tego ze polazlem na draga patrze a drag ma czerwone zycie i dead kolo niego drag oczywiscie ucieka dobilem go z hmm i patrze co jest w dragu byl platinium amulet no to ja go prubuje wziasc i niemoge niepokazuje sie ten "celownik" i tak prubuje a tu nagle jakis kolo przylazl i zabral
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Dziwne, czasami też tak mi się zdarza. Pomaga zminimalizowanie okna tibii i ponowne z maksymalizowanie.
P.S Niech tytułu twoich tematów odzwierciedlają ich treść.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: samera
Poziom: 89
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() a czy przypadkiem nie masz za mało capa??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() skad platinum amulet w dragu??o.O
![]() |
#6 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() To samo chialem spytac p-amulet
![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 21-11-2005 o 06:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() ja też miałem takiego buga, tylko troche innego. Zabijam sobie valkirie, patrze... B ROBE!!!! no to ja podnosze, i nie mogę, pisze że this object is too heavy, patrze a tu pisze: You see a plate armor ple ple ple. To chyba jakiś kwas w tibi, nie spowodowany wirusem
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() @ ktoś tam
Santa Marija,Przeczytaj najpierw to co napisał,a potem się wypowiadaj,ok?!?!?!?!?!?!?!?! Wyraźnie napisał że nie pokazywał mu się celownik,a ty wywalasz że nie miał cappa.....
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 21-11-2005 o 23:30. |
![]() |
![]() |