|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2005
|
![]() Pokoj bracia i siostry... mam pytanie, bo mam dobrego kompa (3.0), a nie moge grac w NWN poniewaz niewyobrazalnie mi zarywa... czy jest to mozliwe, ze cala gra znajduje sie na plycie DVD i czytana z tej plyty mi ścina ? Jak ktos cos wie i moze pomoc i pomoze... to odpalam za niego... !!
http://photobucket.com/albums/a184/ecc_mlody/ Remember !! Jah blees da people who smoke Mary Jane !! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Zapewne jest to wina sterowników. Miałem ten sam problem (o ile ten sam) nie zależnie od ustawień graficznych strasznie mi sztachałą gra. Pobawiłem się z Dx'em, sterownikami i działa poprawnie.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2005
|
![]() Oka doka ludziska... dzieki za wszystko. Przekaz zrozumialem... moze ktos jeszcze napisac jakas stronke ze sterownikami ?? Pokoj bracia i siostry... zwlaszcza dla fanow FFT
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() ale z ciebie rasta od siedmiu bolesci. wejdz na strone glowna producenta podzespolow kompa i posciagaj najnowsze stery