|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Chcę poruszyć ważną sprawę i dowiedzieć się co o niej myślicie. Mianowicie chodzi o większe rozbudowanie Tibi. Co myślicie o tym, aby tworcy powiększyli istniejące światy, dodali więcej itemów i skili. W porownaniu z innymi grami on-line Tibia prawie wcale się nie rozwija. Jeśli w innych grach idzie tutaj tworcy też mogli by rozbudować świat i opcje dzięki czemu Tibia zyskała by, trochę graczy i "zatrzymała" starych. Myślę że każdy gracz ucieszył by się z tego. Na mojej liście zmian oprócz rzeczy ogólnych takich jak:
- nowe skile - nowe itemy - nowe questy - większy świat są jeszcze konkrety takie jak - Aby podczas śmierci nie wszystkie itemy zostawały w ciele -Aby nie można bylo zobaczyć lvl innego gracza -Aby przedłużyć czas (obrona przed hackingiem) po którym można dostać na e-mail hasło i numer konta Piszczie co o tym sądzicie i jeśli się ze mną zgadzacie i znacie dobrze inne języki wejdźcie na zagraniczne fora i napiszczie o tym. Niech tworcy Tibi nas uslyszą. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() "- Aby podczas śmierci nie wszystkie itemy zostawały w ciele"
Lol... przeciez wypadaja>.> "-Aby nie można bylo zobaczyć lvl innego gracza" -Hi -Hi -lvl? -7 -I am 20. I will kill you -lol.. I am 83<83 zabija 20 i tyle;P> "-Aby przedłużyć czas (obrona przed hackingiem) po którym można dostać na e-mail hasło i numer konta" Tia... przedłuży sie czas odzyskania konta poprzez osobę shakowaną;] "Niech tworcy Tibi nas uslyszą." A jak nas usłyszą to co? Wypija herbatkę?
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
A wiec tak: Nowe skille - nie potrzebne Nowe itemy - jasne że się przydadzą Nowe questy - jak najbardziej Większy świat - nie mam nic przeciwko Aby podczas śmierci nie wszystkie itemy zostawały w ciele - a co może nie wypadają czasami rzeczy typu np. armor, legsy, broń, tarcza, buty, helmet. Aby przedłużyć czas (obrona przed hackingiem) po którym można dostać na e-mail hasło i numer konta - nie bardzo kapuje. A pozatym Tibia nie jest jak inne gry tego typu. A w innych grach rozbudowanych i znanych typu HB, Mu czy też właśnie w Tibi zmiany są dodawane tak samo jak byś nie zauważył. Jak ci się Tibia nie podoba to graj w inne gry. No i dam pomysł od siebie - podczas gdy giniemy nikt nie może wziąść z naszych zwłok itemów które nam wypadły.
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 22-11-2005 o 07:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
ITEMY-TAK ! QUESTY-NAPEWNO TAK! ŚWIAT-TAK (PODOBNO SENJA MA STAĆ SIĘ MIASTEM Z DEPEM I ŚWIĄTYNIA) ŚMIERĆ-PRZECIESZ NIE WSZYSTKIE ITEMY WYPADAJĄ (NIEROZUMIE) ANTY HACKING-NIEWIEM
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() ITEMY- DODAJĄ!
QUESTY- DODAJĄ!! ŚWIAT-DODAJĄ DODAJĄ DODAJĄ!!!! skille- a jakie jeśli można wiedzieć? Skill picia herbaty? To nie ma być planszowa RPG gościu -.- Chrzanisz facet, mówie ci -.-'' [edit] - Aby podczas śmierci nie wszystkie itemy zostawały w ciele przecież jest kilka % szans na wypadnięcie 1 rzeczy... -Aby nie można bylo zobaczyć lvl innego gracza już ktoś podał dobry przykład na początku...a gdybyś zrobił 200 lvl, to uwierzyli by ci tylko ci, co zaglądają na tibia.com -.- -Aby przedłużyć czas (obrona przed hackingiem) po którym można dostać na e-mail hasło i numer konta i znów przykład został wymieniony u góry.. No i po co? Jeśli większość zhackowanych nie wie o tym, że jest w danej chwili hackowane? ^.- LOL Ostatnio edytowany przez heliwurab - 22-11-2005 o 08:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Wytłumacz mi co to da/zmieni ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() @up Dużo. Na gorsze.
@Dolor "- podczas gdy giniemy nikt nie może wziąść z naszych zwłok itemów które nam wypadły." LOL... w Tibii istnieje prawo dżungli... poza tym, jak zgubisz(w realu) 10 zł. to myslisz, ze beda czekaly na wlasciciela?
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Wedlug mnie skille powinny rosnac szybciej...bo przeciez gra ma dawac relaks i przyjemnosc a nie siedzenie przed komputerem 10h zeby wbic jeden skill ktory i tak wiele nie daje a mozna go stracic jednym lagiem ( ~~Deadem~~)...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
|
![]() Cytuj:
skile- jeżeli chodzi o to że szybciej sie trenią albo można mieć większe niż dotychczasz to się zgadzam itemy-no jasne questy- ale dla facc też oczywiście świat- jest duży ale żeby był większy żeby z Carlin do Kazo szło się w 30 min to by był bajer (jak dla mnie) ale wolę grać w Tibię niż w inne gry mrpg P.S. chciałbym dodać żeby facc i pacc mogli ubierać dotuchczasowe ubrania dla facca i pacca i żeby dla paca wymyśleli nowe stroje to by był bajer co nie?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
|
![]() jakie bys chcial nowe skille? moze jeszcze odmiana na jednoreczne i dwureczne? A co do questow potworow i terenu to dochodzi w updatech. Ale rzeby nie mozna bylo zobaczec lvl ?? bez przesady to by bylo do kitu!
Pozdro
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
|
![]() no tak ale niektórym to pomaga np. idzie se 12 level a ty masz 8 i trenisz np. na dwarftach i on by ci nie tknol dwarfta bo by niewiedzial jaki masz level i by sie bał raczej co nie ale jak widać to jest cool
|
![]() |
![]() |