|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, Dzisiaj zacyznam swoja przygode z Tibia :-)
Uzywam linuxa i mam pewien problem zaisntalwolem wysztkie potrzebne bilbioteki odpalam komenta ./tibia a tu blad: Application initialization failed: Can't find a usable init.tcl in the following directories: /usr/lib/tcl8.4 /home/kruk/Linux/Gry/Tibia/lib/tcl8.4 /home/kruk/Linux/Gry/lib/tcl8.4/home/kruk/Linux/Gry/Tibia/library /home/kruk/Linux/Gry/library /home/kruk/Linux/Gry/tcl8.4.6/library /home/kruk/Linux/tcl8.4.6/library /usr/lib/tcl8.4 This probably means that Tcl wasn't installed properly. Error in startup script: invalid command name "picture" while executing "picture .pic" (file "./tibia" line 455) Spytalem na ircu i dostalem bana moze mi tu ktos pomoze bo chce grac w tibie bo mam zajawke a nie moge ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Pewnie dlatego, ze klient Tibii jest przeznaczony dla WIn nie dla Linuxa????
Gdzies tutaj byl poraednik jak uruchomic Tibie pod Linuxem.
#3 |
Guest
|
![]() Ale to jest dla linuxa klient
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread...ighlight=Linux - pierwszy temat po wstukaniu w wyszukiwarce magicznego i znanego tylko najlepszym hakerom słowa "Linux" .
Na przyszłość najpierw szukaj,potem pytaj.