|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Czy to prawda że na antice jest taki druid który wali z ue? bo moj kumpel mowil ze jest taki :s
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Nie, nie ma.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() @Shinjix; Solero; Thero - 0.o to tego nie wiedzialem... ale co do tego ue to jest jakis filmik albo cos? sa jakies dowody czy tylko przypuszczenia?
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 24-11-2005 o 17:54. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() up up
Mylicie się panowie jest taki druid który wali z UE i znajduje się na ANTICE |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Jestem innego zdania. Kiedyś czarów uczono się ze zwojów w trudnodostępnych miejscach; to było przed 2001 rokiem. Wszystkie chary robione potem nie miały już takie możliwości. Jak i jest paladin, który summonuje tak i jest druid, który wali ue. I tak nigdy się nie dowiemy czy z tym drutem to prawda, ale osummonującym pallu były tematy i jest dowód, że faktycznie potrafi.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Master Alucard
|
![]() Burakou & ogorek
Mylicie się ![]() ![]()
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 24-11-2005 o 17:52. |
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Sam widzialem filmik jak paladyn, ktory robil konto daaawno daaawno temu summonowal
![]() ![]() |
![]() |