|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() moze wylacz firewalla ? calkowicie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Watpie zeby to byla wina zone alarma, sam uzywam i nigdy mi przez niego nic zlego sie nie dzialo.
Moze masz bardzo slaby sprzet? Aczkolwiek znajomemu na sprzecie ok P II 400 i z 96 ramu to tibia niezle smiga ;]. Jak cos sprobuj Kerio Firewall ( nie wiem jak dokladnie nazwa idzie ) Edit: Cytuj:
@Topic Polecalbym takze przeskanowanie kompa antywirusem (Kaspersky, Norton, Mks vir ) oraz jakims spywerem. Albo poprostu masz calkowicie zasyfionego kompa, ale chyba jak pamietam byl juz jakis poradnik jak sobie z tym problemem poradzic. I raczej nie korzystaj z rady kolegi up zeby wylaczac firewalla
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 28-11-2005 o 21:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() To raczej wina ZA. Na niektórych konfiguracjach niexle przymula windowsa, szczegulnie neta, jak do tego dodamy to, że Tibia gryzie się z Win XP to mamy ładny bigos
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() wiem na pewno, ze to przez firewall
kompa nie mam zasyfionego bo jest nowy, chroniony i raczej nie moze to byc z powodu slabego sprzetu ![]() format byl ![]() pomysle nad nowym thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() a moze masz po prostu slabego neta?
albo kumple z sieci sobie sciagaja male co nieco i tobie neta muli?