Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-11-2005, 17:25   #1
scorp
Zbanowany

scorp's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Początkujący
Imię: SKORP
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nobles
Poziom: 123
Domyślny Magiczny Szu

Magiczny Szu zostanie usuniety za macro prawdopodobnie, szkoda mi goscia, fajny kolega byl tyle rzeczy w chacie(g legi, rh, ring od the sky i wiele wiele bardzo cennych rzeczy)... szu jak bedziesz ten post widzial odezwij sie do mnie
scorp jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-11-2005, 17:32   #2
Jumboss
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Wloclawek

Stan: Aktywny gracz
Jumboss ma numer GG 7505122
Domyślny

Magiczny Szu był złodziejem, kradł lootbagi i, jak sie okazuje używał macro. Absolutnie mi go nie szkoda !
Jumboss jest offline  
stary 25-12-2005, 15:55   #3
Pomocnik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2005

Domyślny

up : Noo super nie szkoda ci go zrobił taki lvl i usunięty niektórzy naprawde nie mają uczuć i sie cieszą z czyjegos nieszczęścia..Ciekawe jak ty bys miał 80 lvl załóżmy i by ci usuneli czy by bylo ci tak fajnie a ludzie by z ciebie beczeli bauhahahahahaha dobrze ci tak ^.- WIęc zastanów się co mówisz i poczuj się jak ten Szu a nie jak jakies dziecko co myśli (uuuu zbanowali go mam większą szanse byc lepszym)

EDIT : A ty taki swięty i tez nigdy pewnie nie uzyłeś macro założe sie ze sam kradniesz i jedziesz na macro a krytykujesz innym tylko gmowie ci nie usuną bo oni interesują się tylko ludzmi którzy coś osiągneli i lamią przepisy a nie co stoją pod depo i czekają na jakiegos pk zeby skroic loota

Ostatnio edytowany przez Pomocnik - 25-12-2005 o 15:57.
Pomocnik jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania