|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Guardians Sky
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 43 axe
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() mam pytanie co to znaczy "craw"?
jush pare razy widzialem jak ludzie caly czas wrzeszcza craw podchodza do kogos i mowia craw ^.- co to znaczy? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() a może tak słownik angielsko-polski, polsko-angielski..........
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: raczej polsko-portugalski... -.^
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... w klasie mam takich agentów , że jak się pyta o jakieś słowo to mówie "masz słownik" , on "dzięki" , potem pyta się drugi raz o inne słowo a ja mu na to "masz słownik" , a on "nie wiedziałem , że to znaczy to samo" -.- ...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() lool craw jest to wyrazenie spontaniczne
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |