|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec zalozylem ten temat dla wszystkich zwolennikow gildii MI
Otoz w nocy z 3 na 4 grudnia 4 osoby z MI zostaly brutalnie zhackowane i 2 z nich (Golden Rasel i Nexoriu) banished do 10 grudnia, poza tym Joixazi zostal zabity przez Folari ![]() ![]() Te 4 osoby doswiadczyly hacka ![]() ![]() ![]() ![]() Ucierpial na tym rowniez Izmoks (121 elite knight) rowniez z MI poniewaz trzymal itemy w domku u Joixaziego a wiec okolo 3mil gp poszlo sie wietrzyc. Jak mozna bylo byc tak perfidnym..... Mam nadzieje ze ktos odpisze w tym poscie
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda ze catsoomoto nie mial haka bo najbardziej na niego zasluguje ...
no a chlopaki skoncza uzywaniem shitow typu aimbot,mc bo nie warto .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Kto tu uzywa shitow, co Endino?
@Endino Co do hacka to dostali go w najmniej odpowiednim momencie, chodz nie wiem czy na hack jest odpowiedni moment. Mam nadzieje ze sie nie poddadza bo wszystko da sie odrobic. Btw Na hacka najbardziej zasluguje Lecther i jego "unofficial software" !!!! @Liquid Zeby tylko 3mln ![]() P.S Endino skad wiesz ze to hack przez Aimboty? A po pierwsze : SKAD DO ***** ***** WIESZ ZE ONI TEGO UZYWALI? Gdyby mieli to by nie padali od Liama na double UE :/
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A Ty sie przyznales ze codziennie walisz konia pod prysznicem ... Slowa...
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() @up
A ty wlasnie pokazales jakim jestes idiota. @topic I bardzo dobrze, ze ich shackowali. Zaslozyli sobie~ Btw: 11:09 Fast'molt: strzez sie 11:26 Folari: jak juz kiedys mowilem wyjdziesz padniesz Tak mowili wczoraj rano, ciekawe czy mi cos dzis powiedza. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Catsoomoto nie zasluguje na haka. Mysle ze nikt nie zasluguje nawt wrogowie w czasie wojny. Prawdopodobnie czlonkowie After~ hakneli. Szkoda ze prawie cale MI stracilo kase itd. To prawdopodobnie koniec wojny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Oplaca sie cheating??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kidler Gadaj tak dalej to sobie na cos zasluzysz. Dzis Ci powiedza zebys zjezdzal z tego servera. Idiota to Ty jestes.
@Diablord To nie jest koniec wojny. Ale nie dziw sie ze Joixazi, Folari, Nexoriu , i Golden sa *********. Tez bym byl. @Endino Bez AimBota, po mass hacku - i tak przegracie.
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died Ostatnio edytowany przez Eny the Noob - 04-12-2005 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: warrzawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: tomek smok durzy
Profesja: Rookstayer
Gildia: rokezy
Świat: adolra
Poziom: 1
Skille: 10.10
|
![]() Endino... ale wybrales moment chlopaki dostali haka a Ty co ? myslisz ze to przez aimbota malo jest glupokow co wystawia keyloggery na forum i mowi ze to spoko filmiki .. popatrz na swoja gildie jak liam strzela sobie sdki z za ekranu i jaka masz szybka reke. A Ty obwiniasz pozadnych ludzi , ja poweim to samo co Eye zeby oni mieli aimboty to nie padli by na 2 ue
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() To napewno nie jest koniec wojny... MI nie podda się tak łatwo, więc raczej nie widze powodów do radośći w After~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Lidzbark Warmiński rox
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea rox
Poziom: 9
Skille: 45/40
Poziom mag.: 2
|
![]() No jedyna gildia na Aurea jaka uzywa bota After~ (moze nie jedyna ale najbardziej znana) Kiedys na wojnie sobie ide i biegnie ktos nie pamietam dokladnie (jeszcze to zorros bylo) i sie zastanawiam czy hunter uzywa sd (bo to byo obok hunterow przy dwarf bridge) ale to liam biegnie i zza ekranu z sd na*******a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Cytuj:
Hahaha... smiac sie czy plakac?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Niema co sie cieszyć, że MI mieli hacka !! To nieznaczy ze przegrają !! I TAK JESTEŚCIE LEPSI !! 3majcie sie cała Aurea za wami !! Murders Inc.. Rullez
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kidler jest jednym z tych ktory lubi lizac dupe Aftermath~ Zeby tylko sie nie zdziwil jak bedzie musial zwijac interes jak MI wygra.
@Vomusu MI wygra. ![]() ![]() @Hich Widzisz, dlatego Liam ma takie dobre PVP - umie strzelac zza ekranu. Ja tak nie potrafie. Ale Lecther jest juz bliski opanowania tej sztuki ![]() @Diablord Prawie cala kase? ![]() //Noob
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() To będzie chwilowe zawieszenie broni i odpoczynek. A później znów padnie Liam i morale się podniosą. Oczywiście nie wszyscy stracili kase i nie cała. A ci którzy stracili szybko to odpracuja mam nadzieje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko zalezy od tego jak szybko osobe, ktore zostaly zhackowane podniosa sie z tego. Tez mam taka nadzieje. Ale zamiast Liama wolalbym Julie, Lecthera oraz Malathore ;>
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Poziom: 40+
|
![]() Cytuj:
btw. Nie Wiem jak polacy moga walczyc z polakami.. __________ Hail Kings of Metal True Metal People Ostatnio edytowany przez Slait - 04-12-2005 o 21:05. |
|
![]() |
![]() |