|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() czesc, niedawno na forum byl moj temat wypowiadali sie w nim nawet moderatorzy ale temat jakby znikl chcialem tam zadac takie pytanie;
wczoraj jakis 50 lev sie do mnie zaczal czepiac ( brazylijczyk ) i mialem kilka huntow spadlem o 3 levele ciezko zapracowane i nie wiem co robic teraz w tamtym tamcie ktorys z modow nie pamietam wlasnie kto pisal ze mozna przywrocic stan gry z wczesniejszego dnia bo po to jest game saving acha ten br pisal do mnie tak on: br? ja: no on: ok po 2 minutach.... on: you not br, 5k or hunted ja: sry i dont have i tak to bylo okolo 50 lev paladyn =/ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nie da się cofać gry... Co to by była za gra online, gdyby każdy mógł sobie w każdym momemncie cofnąć do poprzedniego stanu. Game saving jest po to, gdy wystąpią jakieś błędy na serwerach, dużo ludzi coś straci nie z ich winy, to wtedy członkowie CipSoftu mogą cofnąć do tego momentu, aby wszystko było jak należy.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() ok dzieki Raul za pomoc
![]() |
![]() |