|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest to DVD-ROM i właśnie..nie czyta DVD-.- Czasem jak z nudów włącze to raz działa ,a raz nie...Reszte czyli cd-r/rw itd czyta...jestem załamany bo wyporzyczyłem sobie alienavspredator i nie wiem co robić..dałem 7 zetów ,a było to przed szkołą więc powiedzą ,że obejrzałem
![]()
|
![]() |
#2 |
Krzyżak
|
![]() Hmmm... Może wystarczy użyć programu, który będzie czytał format DVD? Czasem wina nie leży w napędzie tylko właśnie w programie, którego chcemy użyć do odtworzenia filmu. Czasem brakujejakiegoś kodedka albo poprostu program lipny...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Używam pover DVD...ale jak mówiłem czasem odbieram i pare dni temu oglądałem film;/ Teraz predatora oblookać bym chcial
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Sprawć jak podlączoną masz tasme do dvd, bo na niektórych płytach glównych to robi wielką róznice, a jak to niepomoże to prawdopodobnie uszkodzony napęd dvd, lub plytka
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() ja miałem taki sam problem tyle, że z napędem cd.
Wkładałem jedna płytkę działało, inna nie i tak cały czas. Poczytałem na google, otworzyłem komp i patrze na taśmy (jedynie one nie były jescze powymieniane) i mówie ci stary, roz-pi-zda-ne więc ide se kupić nowe wkładam i o dziwo wszystko działa, tobie też to radze. Ps. Jeśli nie znasz się na kompach idź z tym do jakiegoś serwisu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Stan: Na emeryturze
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() Może w biosie nieskonfigurowane coś tam jak som napędy to ustaw tam ja tak miałem i to załatwiło sprawę jeśli to niepomogłoby to może niemasz zainstalowanych sterowników jakiś.
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |