|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kiniolek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 42
Skille: 79/54
Poziom mag.: 15
|
![]() witam. z góry mówie że nie znalazłem odpowiedzi na tym forum. więc:
czy trup (np dragona, człowieka) rozkłada się w domku? widywałem w wielu domkach jak ludzie chwalą się dragonami i innymi ubitymi potworami, a dzisiaj shuntowałem z kumplem dragona, przyniosłem do domku wracam za 20 minut a tu same kości. jak to w końcu jest? pozdr |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
|
![]() zwloki rozkladaja sie w domku depo i innych PZ tak jak w kazdy innym miejscu
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() to dosc dziwna sprawa... tez duzo razy widzialem ze jakies ludki mialy w domq zwloki i chyba te same lezaly przez kilka dni... i wogole sie nie psuly... nie wiem jak to jest...
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() sa miejsca gdzie respia sie zwloki ludzi/potworow i ktore nei gnija w domku...
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() i w tym momęcie skłamałeś mówią ze szukaleś a nie było, ponieważ średnio raz na 2-3 miesiące pojawia sie ppytanie na ten temat. Są one kasowane ponieważ już kiedyś zostało to wyjaśnione i trzeba po prostu troszke bardziej sie zanużyć w to co zostało wyszukane
ciała zabitych przez ciebie potworów sie rozkładają, jedyne które zostają nietknięte to te które respawnują sie w pewnych miejscach raz dziennie, takie ciało można podnieść i zanieść a własciwie zataszczyć do domku
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: Wyszków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Evil Beawer
Profesja: Knight
Gildia: Final Resistance
Świat: Xantera
Poziom: 35+
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Trupy w domkach znikaja... ale wytrzymuja dluzej niz te lezace na glebie... ja trzymalem Fire Devil'a w depo przez 3 dni
![]() Ostatnio edytowany przez Evil Beawer - 06-12-2005 o 14:40. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() ja dla testu kiedyś włożyłem do dp koifniętego buga
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |