--> | --> |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() Mam takie pytanie ... Waliłem Swordem ... A tak se myśle moze kupie se napryzklad D-Hammera i bende se nim walił na inne potwory . Ale gram Knightem i słyszałem cośtam zeby nierobic na 2 bronie bo blokuje skille czy to prawda ??Czy moge sobie kazdymi klasami broni walic ??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możesz tyle tylko że to się nie opłaca. Trenuj jednym rodzajem broni i kurde nie kupuj dragon hammera bo to siano i ciężkie strasznie, nawet dla rycka.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() spoko zgadzam sie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() No tak ale widzialem kolesi co kazali zeby ich zabili bo naprzyklad wskoczył im fist lub cos co niechcieli . I muwili zeby ich zabic bo im sie skille blokujol i to wlasnie mnie zastanawia
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() ODPOWIEDZ KTOS szybkO PLZ !!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Powiem jedno: bzdura, bzdura, bzdura (a mialo byc jedno
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() Na upgrade skili to bym nie liczył było by to bardzo niesprawiedliwe dla tych którzy trenują (trenowali) dziesiątki a nawet setki godzin
Danubia - Thais - Umcia-umcia - Druid - 22 lvl - 33 mlvl - skills: 20/23 Nie buj się wstawiania "+" i "-" jeśli swoim postem pomogłęm Ci, to plx daj mi "+", a jeśli moje posty utrudniają Ci kożystanie z forum nie obraże się na uzasadnionego "-" |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Bez sensu byłoby, gdyby jedne skille blokowały wzrost innych. Przeważnie palladyni mają coś skilli w fist fighting'u, gdy w czasie podnoszenia zapałek walą łapami.
Ta gra zyskałaby wiele, gdyby pod paskiem życia i many znalazłby się jeszcze 1, pokazujący czas skoczenia skilli o 1 w danej grupie broni i shieldingu <-moje skromne zdanie... A trenować nienawidzę ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |