|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nethias
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 17
Poziom mag.: 19
|
![]() Siedząc z kumplami na tibi gadaliśmy jak to bedzie po świątecznym UPDACIE.
Wkońcu doszliśmy do wniosku że może to wyjść TIBI na lepsze np. nowe skały i wygładzanie kątów przy rzekach itp. inni spierali się ze mną ze wtedy będą LAGI bo tibia bedzie miała większe wymagania ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: ...
Profesja: Elite Knight
Świat: kyra
Poziom: 51
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() nie no w sumie to zmienia sie kosmicznie , bedziesz potrzebowal procka min.2.7 , 1 giga RaM itd , w sumie tibia ma juz teraz kosmiczne wymagania co nie ? ;] . (a tak na powaznie - jezeli chodzi ci teraz to pojdzie i po tym i po następnym update ;] )
Dzien w którym powstaną barykady Ja po tej, ty po tamtej stronie Dzień w którym rozlegną sie strzały I staniemy sie bardziej czerwoni I staniemy sie bardziej czerwoni Lecz my nie będziemy pokorni Nie będziemy bezsilni i bierni Weźmiemy co bedzie pod reką I staniemy po stronie rebelii I staniemy po stronie rebelii Gdzie wtedy schowacie swe twarze? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Moon de'Mar
Profesja: Knight
Gildia: Flash of Anger
Świat: Shivera
Poziom: 30
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Lagi? Jak już, to większe o ~1-2%, bo pewnie tyle będzie nowych grafik... ;]
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
|
![]() mniejsza z grafika....mnie martwi ze bedzie trzeba miec 45 lvl do robienia SD...
to jakies zarty! -.-' |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Lagi nam raczej nie grożą, bo nie dotyczą Grafiki gry, tylko szybkości przesyłania danych, które po odebraniu przez server, poruszają postacią na twoim kompie. Ciekawi mnie tylko, czy te urozmaicenia, nie poczną masowego przypływu nowych graczy?...Hmmm.. ...Nieeee =)
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze to sd od 36lvl.. Po drugie fajnie bedzie ale jak by jesze doszlo wiecej wyglądow postaci dla facca xD |
|
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Gildia: Niemam
Świat: Aurea
Poziom: 27
Skille: 62/59
|
![]() biedze lepsza grafa,dobrze beidze z maną ale wiecej chyba many beidze potrzebne na to zeby runko zrobic i ten level tez beidze skopany zeby miec SD trzeba meic 36lvl aha i skad zdobywacie te info rozne ze rozne levle sa potrzebne do robienia runkow
Ostatnio edytowany przez kilerx1 - 08-12-2005 o 10:53. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Piła
Imię: tasanko
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 64
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
na sd bedzie trzeba 45 lvl i nie chodzi tu o ilosc many ale o lvl |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Gildia: Niemam
Świat: Aurea
Poziom: 27
Skille: 62/59
|
![]() albo 36lvl albo 38lvl beidze potrzebny ,a skad mozecie wiedizec ze many beidze wieceij potrzebne moze poprostu lvl tylko,i temacie jednym pisza ze nawet 45,ale moja kolezanka mi gadala ze 36lub 38 teraz niepamietam chyba ze tak jak ty mowisz to 37 w takim razie ,jakos tak,ja nieiwem bvo niejestem GM a ni senior tutorem
Ostatnio edytowany przez kilerx1 - 08-12-2005 o 11:33. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Tibia na pewno nie zalaguje od nowych grafik, efektów świetlnych ponieważ wszystkie te elementy są w kliencie gry a nie są zgrywane na bierząco z servera...
Co do zmian grafy jestem zadowolony w 100%! To chyba jeden z najlepszych up'datów jeśli chodzi o grafę! Cód, miód i orzeszki. Co do spelli i wymagań, w końcu są to jakieś realne wymagania... co to było, że drut najpotęzniejszą runę leczniczą robił na 11 levelu! To są dwa dni grania... to jest NAJPOTĘŻNIEJSZA runa więc powinna być dostępna dla NAJLEPSZYCH a nie dla 11 lev UH-Makerów... To samo tyczy się SD... Spelle spontaniczne też podrosły ale już mniej niż o 400% więc będzie je można czesciej używać, to very good ![]() Wandy i rody to ciekawy element, w końcu low-lev nie będą musiały tracić kasy na HMMy by poexpić na rotach a bedą mogły je wydać na EQ czy coś bardziej na tych lev potrzebne, tylko jak będzie z dostepnością do wandów... Podsumowując, update wyjdzie nam na zdrowie ![]() A jak Ci się nie podoba, to nie graj ![]()
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Imię: Nethias
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 17
Poziom mag.: 19
|
![]() Oki Thx to nie ja mówiłem że będą lagi tylko mój kumpel Doberkot właściwie to się cisze z UPdata najbardziej jesli chodzi o grafike chociaz nowe bronie tez spox ale bylo by cool z nowymi OUTFITAMI dla Facc.
![]() |
![]() |