|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() IP address blocked for 30 minutes. Please wait. Taka wiadomosc wyskoczyla mi gdy chcialem sie przelogowac na innna psoatc. Od tego czasu nie moge wejsc. Trwa to juz okolo 2 godzin. Co to moze byc?
![]() ![]() Help Me Plx |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Masz bloknięte IP
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() mi tez to wyskoczylo jakies 10 min temy czyli o 19:35 i nie mam pojecia co to jest,moj kuzyn z drugiego konca mista tez to ma
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() No ale za co? Z tego to sie dowiedzialem ze paru moich znajomych ma ten sam problem :/ Ciekawe co Cipy znowu popsuly
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() jerrrrry pomuzcie co oznacza ten blad i jak go zlikwidowac wiem ze dosc duzo ludzi ma go przynajmniej z Piły ale nie wiem co on oznacza plx pomuzcie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() To nie błąd tylko blok na IP, który założyły ci CIPy. Możesz poczekać, wysłać im maila, nie robić nic oraz wiele innych rzeczy.
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2003
![]() |
![]() Mi sie wydaje, że to wina usługodawcy internetowego ponieważ wszyscy których znam odemnie z rl~ maja neta z kablówki tj Pilsat~Vectra~ i maja to samo a inni co maja od innego usługodawcy internetowego moga grać~ ... Rozumie ktoś to bo ja nie 8)
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() ale z was lamusy, odpowiadacie na pytania ze ip blokniete a sami nic nie wiecie, to ze ip blokniete to pisze, wielkie kurwa odkrycie, jak cos wiecie o co chodzi to pisze a nie cytat" nie pograsz sobie" ten co to pisal niech zatka morde, cwaniak gra caly dzien i nie wie o co chodzi bo sie nawet nie wylogowal, "albinos" jebany,
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Może blokneli cały zakres IP
![]() Za tą mordę to h ci w pysk! Edit: Stary pojechałbym cię grypasami ale masz szczęscie że jest tu cenzurka.
#11 |
Buuuuu
|
![]() Obstawiam 2 mozliwosci:
1. Polowa miasta dziala jak jedna duza siec lokalna (znajac polskich providerow to calkiem mozliwe), ktos z was (z waszego miasta) nabroil powaznie (pruba haka kogos z CIP/calej Tibii) i CIP zablokowalo mu IP, niestety pech chce ze jest to IP calego miasta - wspolczucia, jesli nie macie wsrod siebie kilku obrazonych PAC to zapomnijcie o Tibii na jakis czas. 2. Jakis spryciaz ze zmiennym IP duzo kombinowal (to samo pewnie probowal hakowac) i CIP zablokowalo cala domene. Na naszym forum polowa Skandynawi tez jest zablokowana przez "hakiera" ze zmiennym IP (podrzucal linki do keyloggerow).