|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Gdzie ? Na potworach.. --"
No, ale skoro już pytasz...to polecam Roty/Dwarfy...zrób about 20 lvl, skille 60/60 i możesz iść na Soldiery..
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() A ja polecam temat "gdzie expic ze skilami xx/xx".
A tak pozatym to oprócz dwarf/roty możesz sobie pobić minoski (i przyokazji troche więcej zarobisz) |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() Polecam Beholdery, ghoule, minosy...a najlepiej to na dwarfy (zwykłe i soldiery)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Sądze, że możesz pójść na Wild Warriory
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() Posłuchaj mnie idź sobie na amazon camp tam napewno nie padniesz (chyba zektoś coś zluruje mialem juz jeden taki przypadek orca lidera zerka i archera)
a jak nie znasz drogi to idz do wenore i popros kogos o droge ale mysle ze trafisz! ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() A gdzie expic knightem 9lvl 19/19 w Carlin chodzi mi o miejsce nie o potwory.(Odp. bo nie chcialem zakladac nowego tematu a nigdzie nie pisze dla tak slabych lvl). moje uzbrojenie to legion helmet chain armor chain legs carlin sword leather boots.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kopalnia dwafów, niedaleko kazz jest kilka ale nie schodz poniżej 2 poziomu bo tam są soldiery
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Świat: Doomhammer
![]() |
![]() Na Dwarfy Soldiery chodziłem od 17lev. ze skillami 45//42 z Fire Swordem i prawie nic mi hp nie odbieraly(jak 1 mnie atakowal, jak 2 to juz gorzej)
|
![]() |