|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Witam. Mam do was ogromną prośbę. Czy ktoś mógłby dać na rapidshare albo gdziekolwiek klienta na test servera? Oczywiście potrzebuje go na testa, a normalny download idzie baaardzo wolno. Mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która spełni moją prośbę. Oczywiście nie potrzebuje instalki. Wystarczą pliki: unins000.dat, unins000*****, Tibia.dat, Tibia.spr, Tibia*****, Tibia.pic, Patch*****.
Z góry wielkie dzięki. @THX Ryba Ostatnio edytowany przez Pablosso - 09-12-2005 o 18:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tibia.org mozna sciagnac nowego klienta...:|
Nie wiem czy powinienem to mowic ,bo nie jestem pewnien czy to legalne ![]() Ostatnio edytowany przez Lord'Nesteloo - 09-12-2005 o 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Na tibia.org.pl jest nie ta wersja (zresztą jest ona nielegalnie wyciągnięta przez jakiegoś tutora).
Tutorzy zasygnalizowali błędy, Cip Soft je naprawił, zrobił nowego klienta i postanowił o publicznym test serverze dla wykrycia nowych błędów. Ostatnio edytowany przez Pablosso - 09-12-2005 o 12:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to sorry bardzo ;P
Ale jest to nowy klient ![]() |
![]() |
![]() |