|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Czy regulamin tibi zabrania grania 2 kontami z jednego IP?
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Nie chodzi mi o to że ja bede grał 2 kontami.
Po prostu mam rozdzielonego neta i 2 komp. Pograłbym sobie z kumplem ale nie jestem pewien czy to później nie zaowocuje banem.
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() NA 99% można grać, sam ma qmpa z qmplem i gramy od wrezśnia i jakoś bana niema
![]()
![]() |
#5 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 | ||
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
* Polinik lezy i szydzi. Nie, nie ma i nigdy nie bedzie zadnego przepisu na ten temat. Za duzo ludzi gra zza routerow zeby cos takiego wprowadzic. W przeciwnym wypadku uzytkownicy laczacy sie z Internetem przez sieci lokalne zostaliby pozbawienie mozliwosci grania. Wiec spokojnie mozesz grac, jesli dzielisz jedno lacze na kilka komputerow, nie grozi Ci ban. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
W zasadzie w wiekszosci gier internetowych nie stosuje sie takich praktyk jak blokowanie IP. W tibii na pewno czegos takiego nie wprowadza. co do mc to jest moim zdaniem nie do wykrycia
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Gewof chyba już wiem czemu mi wyskakuje ciągle IP blocked
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Kali ma racje. Ijuz sie wyjasnilo dlaczego pol Pily ma blokade Ip'a. Po prostu w zwiazku z nowym update tibi cipki nakryly jakiegos frajera co uzywa MC.
Konfident-Danubia- 20lvl-Druid |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() To przez ten ostatni (niby) malu update. Teraz bardzo duzo osob nie moze grac z tego powodu. A mi lece dni z pacca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() ej Kali tobie tez to wyskakuje ze ip addres blocked?uzywales mc? bo ja nie i nadal nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ja nic nie zrobilem a mi to dali to nie fer.......
![]()
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ja mam tego blocka od wczoraj od 14.00. Dzisiaj probowalem roznych metod przejscia tego i udala sie tylko jedna (problem polega na tym ze dziala to tylko na jedno wejscie do Tibii). Najpierw zrobilem sobie nowa postac (obojetnie na jakim serwie) a pozniej my account kliknalem link z tym ze zgubilem haslo i wyslali mi nowe na poczte. no i udalo sie wejsc do tibii ale pozniej jak chcialem znowu wejsc to mialem znowu "The Ip address itd.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak juz wczesniej pisalem nic nie uzywalem typu mc :/ A jednak mi nie dziala. Dzis wysle maila do cipow moze odpisza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Wnosze proźbe o zamkniecie tego tematu.
Nie ma sensu kontynuować zważaja ze wszystko zostalo wyjaśnieone.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() po napisaniu maila do Cipów odblokowuja Ci po dostaniu maila ... bynajmniej tak zrobilismy z kolega jak dostal bana na ip
nie wiadomo dlaczego tak jest... Cipy tez nic nie mówia na ten temat
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() kurde to sie staje juz wkur**** ja chce grać a nie moge ! przeciesz tego nie było te smieszne CIPY cos wymyslily ! zara napsize hamski list do nich
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Tu nie chodzi o MC tylko o to ze jestescie za NAT-em i jak ktos zle wpisze passy kilka razy pod rzad to server uznaje to jako probe wlamu i blokuje dostep na 30 minut. Prawdopodobnie w czasie blokady kazda proba zalogowania nawet z dobrymi passami odnawia na nastepne 30 minut.
Pozdro
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyslalem maila do cipow wczroaj a dopiero dzis odpisali
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Czy ktoś wie czemu tak się dzieje i jak temu bloku na ip zaradzić?? (cenzura)CIPy
![]()