|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() Oczywiscie znowu dla wtajemniczonych...kto przebywa w kopalniach w Kazz napewno wie o co chodzi....czy ktoś zna rozwiązanie tego ,,......" ?? A moze macie jakies pomysły jak go zrobić?? Czekam z niecierpliwoscia......
I`m Use Magic, I`m Die With Magic, Magic Is The End Of Life......
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Hm...najprawdopodobniej jest to Quest. Powiem tyle, że ostatnio ujrzałem SS'a, w którym w rogu ekranu było na oknie "Battle" wyraźnie widoczne "Basilisk". A potworek wyglądał jak Snake.
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm...
Zaciekawił mnie ten brzydki potworek. Jeżeli ktoś ma jakis dostęp do takich zdjęć gdzie go widac proszę o zamieszczenie. (oczywiście jeżeli on w ogóle istnieje ![]()
#5 |
Guest
|
![]() Przeciez tam latwo dojsc. Po drodze najwyzej soldiery i slimy. Idzie sie na polnoc od tabliczki schodzi pod ziemie i jak najdalej w dolny, lewy rog. Za sciana po lewej bedzie widac kawalek komnaty. Czasami pokazuje sie bazyliszek. Bez duzej ilosci swiatla tylko na battle da sie go zobaczyc.
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Viveka
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
Poziom: 28
|
![]() Dał bym linki do SS'ów, ale nie wiem czy moge wykożystać czyjeś SS'yto podam link do strony forum
OK? http://forum.gery.pl/index.php?showtopic=16842 Chyba podanie tej strony nie jest zabronione ![]() (jak jest to niech jakiś moderator to usunie ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() Co to ten Basilisk i co on daje (Jak mowie cos za duzo lub pytam za duzo to nie odp a jakis spoko moderatorek niech usunie mojego posta w razie czego sorx)
|
![]() |