![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mianowicie dlaczego niektóre tematy są zamykane gdy nie zostanie na nie udzielona odpowiedź, jak w temacie o protaction amult. Zostalo tylko sprostowanie że jest to ten sam amulet co shildning amulet ale odpowiedź na pytanie nie została udzielona. Pytanie był jak dobrze pamiętam czy chroni od przed żywiołami czy nie. Albo mój temat z pytaniem o to co to jest Ankh. Niema zniknął, a ja nadal jestem zielony. Ten post pisze tu bo tu właśnie zamieszczałem swój poprzedni post, tak mi przynajmniej wydaje. Moderatorzy mogli bo chociaż przed zamknięciem jakiegoś posty udzielić oczekiwanej odpowiedzi jiśli się już biorą za niego, lub jak w moim przypadku wyjaśnić o co chodzi, jakiś link, odwołanie, cokolwiek bo o tym Ankh-u to niegdzie nic nie ma.
Edit (coby postów nie nabijać) @Lig post o tym amulecie nie był mój tak a propo a za pisanie jeszcze raz tego samego postu modki magą sie troche bardziej zdenerwować, lepiej im zwrócić uwage w troche inny sposób, tak mi się przynajmniej wydaje.
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() cześć.niemożna oskarżać modernatorów.Mają przecież mase roboty
![]() ![]() I po sprawie ------- Calmera Kalwigi Skills 39sword 39 shielding Bójcie się roty ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() nie jestem pewin czy pisanie kilka razy tego samego jest najleprzym rozwiazaniem
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Modkowie zamykają tematy kiedy są one:
- Głupie - były już takie tematy - odpowiedź na pytanie jest na stronce tibia.pl hi bye yes ![]()
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Jeśli chcesz to ja ci udziele odpowiedzi co to jest Ankh...
Ankh nic nie daje chyba że masz domek to dajesz go do ozdoby ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @Trzciniak
Cytuj:
![]() Do czego słuzy Ankh ??? Ankh Do czego to i tak dalej Jak widzisz bylo juz troche tego było, wiec teraz mam nadzieje rozumiesz dlaczego twoj topic zosal usuniety/zamkniety.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki Kali.
A reszte bym prosił o wyrozumiałość za wjeżdżanie na modków i ich prace, ale tak to jest jak ktoś zostanie olany ![]() Tera sprubuje sie dowiedzieć czemu fagazy z kafeji w kturaj mam stałka założoną odwalają numery i sie lognąć nie moge. Jeszcze raz dzięki za odpowiedź, uświadomienie że jest tu coś takiego jak wyszukiwarka (naprawde nie wiedziałem) i sorki.