|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ostatnio pisaliśmy o sławnych polskich manaholikach, dzisiaj zaczniemy od dwóch "maszyn do zabijania potworów". Mowa o Ne'rooxie z Celesty i Bedurionie z Arcanii.
Po raz kolejny możemy dać zdjęcie osoby z Celesty - światu non PvP praktycznie opanowanego przez Polaków. Ne'roox jako pierwsza osoba z tego świata awansował na poziom 150 i jest zarazem drugim najlepszym druidem w całym tibijskim świecie! ![]() Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który jako pierwszy Elite Knight na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji. ![]() Witamy chyba pierwszą panią w naszych newsach ![]() Jest nią Rookguardian de'Bove z serwera Isara... Dokonała ona czegoś nietypowego, awansowała na 70 poziom na Rookgaardzie. To jest ponad 5 milionów doświadczenia zdobytego wyłącznie przez zabijanie trolli, minotaurów, rotwormów i orków! Wytrwałość godna podziwu... ![]() Następni dwaj Polacy widocznie lubią Andrzeja Gołote i poświęcili godziny na to aby zdobyć tak wysokie poziomy walki pięściami. 74 Elite Knight Haruj z świata Aurea zdobył, aż 80 poziom fist fightingu! ![]() Po piętach depcze mu 81 Elite Knight z Guardi - Razorekor, który ma 70 poziom fist fightingu. ![]() Gratulujemy wszystkim ich awansów i życzymy kolejnych szybko zdobytych ![]() Jeśli chcesz podzielić się z nami swoim szczęściem, tak jak uczynili to dzisiejsi goście - przeczytaj ten temat. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 15-12-2005 o 11:05. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() no... musze przyznac... niezle... ci wszyscy ludzie niezle sie na to wszystko napracowali... widac ze prawdziwi fani tibii... oby tak dalej Polacy rozslawiali nasz narod w oczach innych narodow... gz...
edit@ taki maly off topp w obronie Droma... (choc on pewnie nie potrzebuje pomocy) Cytuj:
UWIELBIAM PRZYCISK REPORT BAD POST Ostatnio edytowany przez Charlotte Makantana - 15-12-2005 o 03:22. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
bedurion jest 2-gim ktory osiagnol 150 lvlv vorith jak sam pisales miesiac temu ma 160+ moze ejst 150 ek z tym sie zgodze wiec popraw;] a co do ne'roxa to wybacz ale non pvp to.....zalosne serwy,cahero czy nerox mieliby o polowe mniej expa na zwyklym pvp a co to za gra wiedzac ze jedyne co cie moze zabic to lag i potwor;] no ale nic kazdy gra jak umi,lecz neikazdy z 150lvlv umi grac jak kazdy
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 15-12-2005 o 02:19. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Konradzio
Profesja: Druid
Gildia: Dragons Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 59
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() to tak Bedurion jest 1 ELITE KNIGHTEM na tym swiecie , a Ne'roox to teraz jusz 151 lvl
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Konradzio - 18-12-2005 o 06:26. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Szczególne gratulacje neeroxowi ;-) Dawaj do 200 !
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() A moze Rookguardian de'Bove (Karolina) chyba nie wiedziala, ze sie wychodzi na 8 lvl z rooka
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Noooo... sie gra, sie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Fajnie fajnie...Nic tylko pogratulowac
![]() ![]() Pozdr0
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Steel
Świat: Elysia
Poziom: 30
Skille: 19/21
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() fajnie ze mamy polakow na takich levelach
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Gratz wszystkim!;]
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Szkoda ze mojego Ssa tam nie ma jak Awansowalem z 108lvlu na 106 huehasuhe xD
Gratz Ner i inni Gracze ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny gracz
Świat: Secura
Poziom: 27
Skille: 22/25
Poziom mag.: 54
|
![]() Nie wiem jak oni to robią, ale muszą naprawde dużo czasu poświęcić na grę,
mam nadzieję, że kiedyś też będe taki jak oni.... ![]() Ostatnio edytowany przez Dj.Wally - 15-12-2005 o 07:52. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() Bedurion 1 na Arcanii ? lol a znacie takiego pana z którym był wywiad w tibijskiej gazetce...jak mu tam było...VORITH ?
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak słyszałem coś o nim, ale nie jestem pewien czy to był ten server
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Panom tez naturalnie gratuluje ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Pierwszy, czy drugi, nie ma znaczenia, tak czy siak, zrobił on ten 150 level i na niego jak najbardziej zaslużył..takie jest moje zdanie
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Atka ja nigdy nie miałem nic przeciwko kobietom w Tibii i w rzeczywistości...
Dziewczyny też potrafią dobrze grać, przykładem jest chociażby Bubble, która dawno straciła prowadzenie.. Wyprzedzili ją oczywiście panowie ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Gildia: Heat
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
![]() |