|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Sorki ze pisze na forum ale nie wiem gdzie to zglosic
![]() Do WebMastera tej strony: - Ustawienie potworkow w dziale "Potworki" kolejnosci alfabetycznej jest do kitu. - Napiszcie dokladna taktyke jak walcza potworki ![]() Bo oznaczenie "w zwarciu , odleglosc?? paraliz" jakos malo mi mowi, postarajcie sie dopisac co nieco NIe wiem za ile mi wywali, jaki ma def ( czy warto z GSem podejsc i czy trafie ) , ile walnie na odleglosc?? czy strzela jak necro czy co?? Podaje przyklad ze smokiem Wali z lapy od 0 do okolo 60-80 GFB ~100 F-WAVE ~150 ma "sredni" def Pozdro
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() zgadzam sie z przedpisca
wyswietlanie alfabetyczne jet do bani i nie tylko potworkow ale takze calego eq (z wyjatkiem amuletow i pierscieni) proponuje tarcze wyswietlac pod wzgledem def helmy pancerze i "spodnie" pod wzgledem arm buty to jak chcecie bo ich malo jest potworki pod wzgledem hp albo exp i takie jedno pytanie co oznacza ze przedmiot ma wage rowna -1 albo arm rowny -1 @podpalacz "sredni" to dobre slowo ![]() wydaje mi sie, iz kilku doswiadczonych graczy powinno zrobic krotki opis zachowania sie potworkow i mniej wiecej krotki tutorial jak z nimi walczyc, ew. jakie wtedy skile badz mlvl sa niezbedne oczywistym jest ze nawet 15 lvl moze isc na smoka tylko czy to jest oplacalne (duzo uh zuzyje a jesli nie ma 4 mlvl to ih ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Wiem ze slowo sredni malo tu mowi
ale chodzi o okreslenie czy ryckiem idzie to zabic ![]() Wiadomo ze palek trafia we wszystko, to samo tyczy sie sorca ( mam na mysli SDki ) A grajac ryckiem powstaje problem. Wiadomo ze cyc, zerk, dwarf guard nie stanowi problemu, smok jest nieco mocniejszy, ork lider tez ale idzie to zabic, hero i BK sa wlasciwie nie do trafienia ![]() ![]() I o to mi chodzilo z banshee bo znalazlem sobie fajny spawn 2 banshee i chcialbym sobie red robe do domku dla ozdoby wyjac ![]() Pozdro
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() ja nie gram knightem i nigdy nie gralem ale za to o sorcu moge opowiadac
mniej wiecej poisze co i jak bije 40lvl 48 mlvl bez bohow cycki - hmm chyba ze wiecej niz 4 to gfb zerki - hmm lider tez hmm bo sd sie nie oplaca smok - no to zalezy: z blokerem to hmm a jak samemu to magic shield i 3 sd GS - skubaniec szybki jest wiec polecam sd i dobic hmm, chociaz jak bylem nieustraszony newbie to na 25 lvlu z hmm bilem, ale wtedy jeszcze ebomby dzialaly ![]() ds, dwarf guard, mino guard - hmm bo powolne sa mino magi i orc shaman - explosion bezapelacyjnie, sd sie nie oplaca bk tez explosion - nie bylem jeszcze ale juz sie szykuje co by tu jeszcze dl nie bilem samemu ![]() necro nie bilem samemu ![]() fire devil mozna z hmm tylko n zycie trzeba uwazac bo moze niezle przysmazyc, polecam explosion ktory jest w brew pozorom dosc poteznym runem fire elemental - za malo zycia maja sorce zeby ich bic, poza tym loota nie ma ale mi off-topic wyszedl ![]() do modkow - moze lepiej zamknac temat?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Sugestie na temat strony umieszczajcie na przyszłość w Tibia.pl - opinie i sugestie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() 1) Sortowanie - czywiście będzie po staremu
![]() ![]() 2) Materiały - spokojnie spokojnie ![]() ![]() Wszystko w swoim czasie ![]() |
![]() |
![]() |