|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Na emeryturze
Świat: Xantera
|
![]() Nie wiem co się dzieje wczhodze na swój acc i jest taka ramka o nazwie
Criminal Record. i dalej pisze: non-English public statement (Non english statement on Xantera boards, without a translation. Potem jest przycisk View i wchodze i dalej pisze coś takiego: Type: Notation - A Notation in the criminal record as a warning. Character: Zgredziok Reason: non-English public statement Comment:Non english statement on Xantera boards, without a translation Date: Dec 15 2005, 11:11:47 CET. Oco w tym chodzi groźi mi jakaś kasacja konta czy co? Proszę o szybką odpowiedz. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Coś mi się zdaje, że zły dział :|
Non english statement on Xantera boards, without a translation - Wypowiedzi w innym języku niż angielski na forach [chyba] Xantery, bez przetłumaczenia ich na angielski. Za wypowiedzi na forum lub publicznych czatach gry nie po angielsku bez przetłumaczenia można dostać bana. Jeśli nie możesz wejśc do gry to chyba masz właśnie banished, jeśli możesz to chyba chodzi o wpis do "księgi przestępstw", będziesz miał tam wszystkie swoje wykroczenia przez [chyba] 6 miesięcy. Wpis taki blokuje możliwośc bycia tutorem na jakiś czas.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() To nie jest ban, tylko notatka ostrzegająca. Następnym razem będzie ban