|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jak informuje Cipsoft, wczorajsza (22.12.2005) niemożliwość przeglądania oficjalnej strony gry była spowodowana technicznymi problemami.
Awaria została już usunięta a www.tibia.com działa normalnie.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ellaine Rook'Stayer
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 9
Skille: 33/29
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() No cóż po tym up-date mają coraz więcej problemów... Miejmy nadzieje że teraz wszystko będzie działało....
EDIT: Mnie działa wszystko jak należy ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lafina - 23-12-2005 o 15:01. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
|
![]() na nadal mam jakiegos Buga
![]() Website currently not available. The Website is currently not available. Please be patient. Sorry for the inconvenience. Kind regards, Your CipSoft Team właśnie to mi wyskakuje jak włączam tibie.com edycja@ anie jak odświeżyłem to mi działa ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Rudzioz - 23-12-2005 o 14:56. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Eee tibia.com nadal niechodzi :/
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() dziwne na kompie mi dziala a na laptopie niedziala oO
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2005
Lokacja: A co cie to? :P
Profesja: Knight
Gildia: narazie nie ma
Świat: Guardia i Calma
Poziom: 21
Skille: nic
Poziom mag.: 30
|
![]() Mi juz wszystko działa.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Chojnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tricky Angel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Company
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Skille: 100/100
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() eh.... szkoda że jeszcze nie działa bym pograł na nowym serwerku chociaż jest gigantyczna kolejka (nie mam na nim postaci)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tym którym nie dziala tibia.com sprubójcie Odświeżyć stronke jak mówil
Rudzioz. Powinna działac ^^
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() EEE explorerem mi dziala ale mozilla juz nie ;;;sss
![]() Edit:Faktycznie dalem odswiez i juz dzial THX ![]() Ostatnio edytowany przez Creghaan - 23-12-2005 o 16:04. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Dziok
Profesja: Elder Druid
Gildia: Immortal Circle
Świat: Aldora
Poziom: 87
Skille: 17/24
Poziom mag.: 61
![]() |
![]() Mi jeszce nie dzila
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() ja znam sposób jak wejść. Wczoraj wchodziłem tak bez problemów.
Wchodzimy do tibi klikamy info i tam coś pisze Official Websie i niżej www.tibia.com i klikamy link i wchodzi sie bez problemów ![]()
#12 |
Guest
|
![]() Wszystkie te problemy zostały wywołane masowym logowaniu na nowe światy... tak mi sięwydaje przeciążyło ich troche. Zbyt dużo ludzi było przygotwywujących siędo opanowania serverów. Z każdego świata poszło po pare set ludzi.
|
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
|
![]() Problemy techniczne rozumiem. Ale że mi lagujee jak cholera to nie !! TO NIE SPRAWIEDLIWE !!
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() <lol2> ale cie wybrechtalem
nie dziala zadna www.tibia.com nie dziala!! ![]() chcialem zmienic haslo i nie zmienie ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Hmm to dziwne, ale dzis gdy wszedlem na www.tibia.com .. (a raczej nie wszedlem, bo mi nie dzialalo) to wyskoczyl mi ten sam komunikat co wczoraj gdy strona nie dzialala... ale pomyslalem sobie tak o, ze zamiast www.tibia.com wpisze www.tibia.org i co sie okazalo? Że działa ... taak to dziwne.. inny sposob na to zeby strona u mnie dzialala to wejscie do tibi, nastepnie klikniecie na options a nastepnie na FAQ i wtedy wchodzi mi na tibie.com a raczej na http://www.tibia.com/home/index.php?subtopic=news
W morde ale sie rozpisalem ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Ja chce normalnie sobie wejsc na strone tibia com zeby załozyc nowe konto na obsidi a tu pisze mi jakies gówno....
Website currently not available. The Website is currently not available. Please be patient. Sorry for the inconvenience. Kind regards, Your CipSoft Team Jestem w****iony pomużcie mi co mam zrobić!? ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() bunt
![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() bunt ![]() |