|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() patrz, kiedy wychodzisz z przepełnionego ludzmi rook, widzisz zupełnie pusty main, dlatego mozesz zrobic w 3 dni 30 lvl, rozumiesz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() I na następny raz napisz normalną nazwę tematu, bo niektórzy(np. ja) szybko przeglądają nazwy tematów i nie lubią się zatrzymywać, domyślać się co komuś się chciało napisać bo tak jest "trendy"...
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() E. Pusty main nic nie daje
![]() Wylazłem na main charem na 8 levelu i mnie prawie trolle zabily ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() "Powagejmin" ?? JAk juz to PowerGame PG, nic nadzwyczajnego gdy ma sie 2-3 ownerów lub chodzi do gimnazjum / lub studia.
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Jak już, to PowerGaming, a nie PowerGame.
geez... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale co do wieku sie nie zgodze - sa to "panowie" po 30 ![]() Pozdro, T. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() 30 lvl w 3 dni bez sharowania jest mozliwy.
trzeba tylko spelnic kilka warunkow: 1)Szybko wyjsc z rooka 2)zrobic potrzebne questy 3)nie spac wogole przez te 3 dni, albo spac w sumie 5h~ 4)umiec grac :|
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Jeśli wychodzisz z rooka i robisz knighta to odrazu zaczynasz trening tak? No właśnie a oni 0 treningu tylko exp i na 30 lvlu maja skille po 40
![]() ![]()
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() poza tym nie zapominajmy że 95% tych co wychodzą i biją w 4 dni 30 lvl grają po 5 na jednej postaci
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
A myślisz że takim eternalem gra 1 człowiek?On ma ze tuzin ownerów.Bubble bym uwieżył.Ale skoro to dziewczyna,to pewnie też expi jej 6 chłopaków i mówią ze char jest jej.Ale w 2.5 lata zrobić 250 lvl??
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
co do bubble to jestem pewien ze gra sama, wystarczy zobaczyc ile expa dziennie robi. a eternal-tez mi sie zdaje ze ktos z nim gra, ale jesli gosiu nie ma wogole zycia poza tibia to jest to mozliwe.
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 45+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Ciezko to jest w 4 dni zrobic 38 lev ( byla juz o tym kiedys debata ).
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() fakt może troszke przerysowałem ale to co podałem jest blikie prawdy ponieważ duża liczba osób na nowych serwerach którzy w kilka dni biją duży lvl ma ownerow lecz nie wszysc
do Atrenarg- czy ja mówie że tak nie jest przeczytaj dokładnie zostawiłem sobie 5% na tych co grają uczciwie więc sie nie bulwersuj, ale slusznie zauważyłeś że twoj kumpel dostał shiza bo gra 18 godzin co jest niezdrowe, a ci co chcą zachować troszke życia prywatnego mają ownerów. Masz do wyboru albo grasz w 5 albo zapominasz co to jest świat rzeczywisty
"Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko dają...." "płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie" ![]() Ostatnio edytowany przez Pacek - 24-12-2005 o 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
i tu masz konflikt mily kolego. jezeli sharujesz to szanujesz swoje zycie osobiste ale nie szanujesz gry innych ktorzy graja sami. jezeli grasz sam nie szanujesz swojego zycia prywatnego, ale szanujesz tych ktorzy graja rowniez sami. i tu i tu wychodzi i tka ze sharing jest szitem, a Ci co szaruja to cioty ![]() Ostatnio edytowany przez szkodi - 24-12-2005 o 11:16. |
||
![]() |
![]() |