|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() obiecal ze więcej nie bedzie hackowac.
nie dotrzymal słowa. http://rapidshare.de/files/9743176/7...acker.rec.html
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Niewiem Jak bylo naprawde ale szukacie belejakich wymówek zeby kogos zabic widzalem niejedne wasze filmy z Pa i to jest daremne
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() You have requested the file 76owned_hacker.rec (394496 Bytes). This file has been downloaded 62 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account Moze ktos rehostnac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Neztas-czopkins
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Marauders
Świat: Iridia
Poziom: 51~
Skille: 100/100
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
pff... widzial tu ktos oznake PA? ja nie... padl bo mial jusz dac se spokuj z hakownaiem ale mu hcyba nie wyszlo... a jak chcesz doswiaddczyc PA to pograj na Isarze .. tam masz czyste PA w całej swojej okazałości .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja bym sie spierał. PA na iridi jest naprawde gigantyczne, zwłaszcza ze strony Arcanium. Arcanium potrafi nakładać ograniczenie 1 level na tydzien jezeli ktos za szybko expi i nakladac paymenty bez powodu. To jest iridia.
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P
Imię: Anjja
Profesja: Knight
Gildia: Ressurection of Evil
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Szukacie takich kijoych wymowke zeby kogos zabic ze masara :/gralem tam troche czasy nigdy nie btlam na takim h***** servie:/ Neztas a ty palka jestes i sam robiels takie przekrety ze masaxra:/
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P
Imię: Anjja
Profesja: Knight
Gildia: Ressurection of Evil
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() hehe znowu on
![]() teraz jakis 60+ lvl zeby wiecej akcji bylo ![]() ocena: mmm sam niewiem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Taaa Arcanium sux .. huntowali mnie 2 razy na iridii stracilem przez nich 30k i bohy może i mało ale zawsze coś , a ostatnio zabili moich dwóch kumpli , król arturek i krava archer ( już na iridi nie grają własnie przez arcanium) zgadnijcie jaki był podów ich zgonów .. a taki że arcanium nie lubi ich gildii .. także iridia to świat pa .. a to co robi neztas wymięka przy kolesiach z arcanium ..
Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 24-12-2005 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok, postawcie sie w takiej sytuacji.
koles mi najpierw w tibii podaje gg a potem ze tego gg mi jakis syf ***** wysyla niewiadomo skad i jeszcez mowi ze to nie on... jesli uwazacie ze to jest POWER ABUSING (zastraszanie) to znaczy ze popieracie hakerow i uwazacie ze powinni pozostac bezkarni. ja tak nie uwazam. gadacie tak bo was zabili bez powodu, on akurat sie przyznal to hakowania obiecal ze wiecej nie bedzie robic. padl, on stracil, jego biznes, on hakowal wiec czemu wam jest jego zal?... EDIT: @anjja: Level: 37 Killed at Level 38 by Lord Xadz Killed at Level 38 by Vigigo Killed at Level 38 by a minotaur archer Killed at Level 39 by Bizle and by Lord Xadz Killed at Level 38 by a scarab juz wiem czemu tak nie lubisz jak sie kogos zabija =.=
meeeeeeee Ostatnio edytowany przez Neztas - 24-12-2005 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
lize mu dupe....fujjjj...daruj sobie....mma takie name bo mam...co by smiesznij bylo a jak ci sie nie podoba to nie ogladaj go...kazdy ma name jaki ma...rownie dobrze moge powiedziec ze on mi lize dupe bo se muj name skrucil...-.- i btw: nie pisz takiech postow jesli grasz na iridi... :> i w sumie jak kots se mysli ze to PA jest to niech se mysli...w sumie nawet gdyby to co? jak ktos nie chce pa to ma tak: Harmonia, Secura itp... tam NIKT was nie zabije...i nie kaze placic...i wogle to ja nie wiem po co jest to cale forum..chyba zeby nooby pisaley ze jak ktos kogs zabije to on odrazu power abuser, i wogle najgorsze co moze byc .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Oj ja ci zycze zeby cie ktos Hundet masz kumpla 80+ i jestes wielki we filmach w kazdym ci pomagal i sondze ze bezniego bys ... zdzialal jestes Jeden Wielki PK i PA Zycze ci HUNDET ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() heh... zaloze sie ze za ktoryms razem traficie na jakiegos providera/qmpla kogos z ARC i jak go dedniecie to ni z tego ni z owego obydwaj bedziecie retired
![]() ![]() pozdr0
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Nowiak
|
![]() Taa... Neztas-Czopkins to PA.
Ktoregos dnia nabilem sobie niechcacy na nim skulla. Padlem? Placilem? Nic z tych rzeczy - chwile sie posmial, pogadalismy i luz. A to byla dla niego swietna okazja do wzbogacenia sie, nieprawdaz? Moze najpierw wypada poznac/spotkac kogos, zanim sie go negatywnie oceni? -.- Co do filmiku - troche dlugo go szukaliscie. Wiem, ze tam ciezko ocenic w ktorej typ jest kopalni, ale mimo wszystko troche psuje to wrazenie sprawnie przeprowadzonej akcji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja ze swojej strony chciałem tylko dodać (bo tu przecież o mnie chodzi
![]() ![]() btw: Sorry Neztas i Czop jeszcze raz za tą sytuację ale myślę że już wyjaśniłem chociaż trochę tę niemiłą sprawę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak, to sie zgadza.
sprawa sie wyjasnila i nie ma wiecej tutaj co pisac i komentowac.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzięki nez, że odpowiedziałeś na tamtego posta... wydaje mi sie że nie ma co tu więcej pisać... A przyprosiny przyjete?? Myślę że nie bedzie wiecej takich sytuacji... Pozdrawaim wszystkich
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Nez czopkins - 25-12-2005 o 23:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() ej neztasy skad wiecie ze on hakoje ludzi ?? ja gram na iridi i mnie neztas-czopkins chcial dednac przed depo bo bawilem sie fire devilem i mialem skulla, mialem szczescie 4 hp mi raz zostalo i co bylo by mu jak bo mnie dedl 25 druta ;P wy zawsze szukacie okazji zeby ujabac kogos -.-.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Jowisz - 25-12-2005 o 21:24. |
|