|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Zagnańsk
![]() |
![]() Postanowiłam zrobić nowe fake story.
![]() ![]() ![]() Hobby Riafa było całym jego życiem. Uwielbiał szukać legendanych przedmiotów. Na swoim koncie miał już Złotą Miotłę Wiedźmy Liry, Pomarańczowy Kryształ z komnaty grobowej mumii faraona Miletohentotepa i wiele innych tego typu rzeczy. Osobą, która zwykle dawała mu pierwsze wskazówki był Caren. Nie robił tego oczywiście bezinteresownie. Jego zyski znacznie podnosiły się w górę po każdej podrózy Riafa. ![]() Tym razem to nie było takie proste. ![]() Zagadka była zbyt trudna i tajemnicza dla Riafa. Poszedł więc do kumpla, którego znał jeszcze z przedszkola. Był najlepszy w tego typu sprawach. ![]() Nawet on od razu nie zrozumiał rymowanki. ![]() Po chwili Minel przekazał wiadomośc od Marii, ich wspólnej kumpelki też z czasów szkoły. ![]() Godzina 17.00. Tajne miejsce spotkań Marii i Riafa, plaża w Doronie. ![]() Z braku większych chęci męczenia tekstu dialog, króry został nawiązany między nimi napisze pod spodem. -Jesteś. A teraz słuchaj - powiedziała na dzień dobry Maria - Nie wiem jak ty, ale dla mnie ta sytuacja jest nie dozniesienia. Ciebie nie ma przez strasznie długi czas. I to akurat wtedy, gdy są najlepsze imprezy. Ja musze wtedy chodzić na nie sama. -Ale co ja moge... - bronił się biedny chłopak. -Możesz i to dużo. Rozumiem to twoje niecodzienne hobby, ale ono staje na drodze naszego szczęśliwego związku. Posłuchaj - Maria przerwała na chwilę, żeby złapać oddech - W przyszłą sobotę jest ślub Magdy i Grześka. Jesteśmy zaproszeni i mamy przyjść. Ty też. Jeśli nie stawisz się punkt 14.00 pod moim domem, jeśli jeszcze pamiętasz gdzie mieszkam, to koniec z nami. Definitywny. -Ale...- chciał jeszcze protestować. -Nie ma żadnego ale. Zdecyduj czego chcesz najbardziej - powiedziała oddalająca się Maria. Pogrążony w myślach Riaf siedział na ławeczce na plaży, kiedy nagle niebiosa zesłały mu zbawienie. ![]() C.D.N jeśli tylko będziecie chcieli. Prosze o komenty ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Eee.... Raczej nie ma tu nic do oceniania. Czuje ze wszystko robione w OTS Map Editor.....
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agna de'Vrie
Profesja: Knight
Gildia: Brak.
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Siwek - 24-12-2005 o 13:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Świetne, 9/10
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Nie wiem...
|
![]() 9/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake mi się podoba, większość fakow jest robione przy pomocy Open Tibia.Ale fajny pomysł fajne ci to wyszlo rob dalej
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Bardzo ciekawe jak rób dalej chętnie się patrzy na taki obraz tylko jedno ale wprowadźciutke humoru jakbyś mógł oczywiście ale fake'i fajne
wykonanie 9/10 pomysł 10/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Micia sorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Killerzy PK
Świat: OTS
Poziom: 20+
![]() |
![]() No nawet, nawet
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Fake robiony w OTS Map Editor ...
![]() ![]() ![]()
Pasztet roX! Ostatnio edytowany przez Grzello Masterro - 24-12-2005 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Wlasnie ze sie nie liczy. Fabula jest wazna, ale musi byc tez grafika. Niedlugo beda programy do robienia fakow i nie bedzie juz zmudnej pracy ktora daje efekty.
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
-.- Jak ci niepasi editor to sie zamkni. Moim zdaniem ladne otoczenie wszystko pieknie jest, fabula tez fajna i tylko moim zdaniem o to chodzi, a nie w paincie sie bawic pol godziny zeby 1 zdjatko zrobic -.- Jakos ludzie korzystaja z programu z czcionka tibijska i nikt sie nie czepia. Dziwne co nie?? Tego sie nie czepiaja ale Editora tak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Sam sie zamknij, w Editorze to jest oszustwo, sam mozesz zrobic cos takiego, a FFC jest pomocny poniewaz robienie literek jest trudniejsze niz robienie domkow.
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() mi sie bardzo podoba 10/10 wazna jest fabula a nie na czym jest wykonana historia
rob dalej ![]() Ostatnio edytowany przez Rah man - 26-12-2005 o 15:24. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Mi sie podoba to co robi tu Kamilka wiec pozostaje przy swoim zdaniu... Wiesz a kto wie czy moze i nawet nie ty robisz w editorze ![]() Acha Kamilka jeszcze 1 zapisuj w formacie .PNG lepsza jakosc ![]() Ostatnio edytowany przez Siwek - 25-12-2005 o 23:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2005
|
![]() Rób dalej bo nawet nawet ci wyszło
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Imię: Piro Fox
Świat: na OTS
Poziom: xxx
Skille: WYPAD
Poziom mag.: xx
|
![]() No nie wiem czy powinieneś robić dalej bo zauwarzyłem pewien błąd (przypatrz się to go zauwarzysz
![]() PS. Popatrz na dialogi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
Imię: Sorrcer Greku
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 27
Skille: 20/22
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() Ja oceniam to na :
Grafika : 9/10 Fabuła : 10/10 Spox ! Rób tak dalej Gz! ![]() Ciekawe jakie jest zakonczenie tej histori pomysl nad tym ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Super,super i jeszcze raz super !! 10/10 dawaj dale juz sie nie moge doczekac co bedzie dalej... i czy ich zwiazek przetrwa
![]() MoRe pLx... ![]()