|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Trzebinia
Stan: Aktywny gracz
Imię: DeNe
Profesja: Knight
Świat: Sinteria (OTS)
![]() |
![]() Mam takie pytanie czy jak nie zaplace za domek (ktory mam juz miesiac i zaplacilem poprzednie naleznosci) to bede mial bana?
(pytam sie poniewaz chcialbym zmienic domek na wiekszy) Jezeli tak to w jaki sposob zrezygnowac z domku bez bana? Pozdro Dene.
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jezeli zamierasz pozbyc sie domku poprzez nieplacenie czynszu przez 7 dni od terminu, to badz pewny ze dostaniesz bana. najlepiej jest sprzedac komus domek, nawet za grosze. nie wiem czy nie mozna przypadkiem tez poprostu opuscic domku. sprawdz na tibia.com tam gdzie jest Twoj domek. Daj 'move out' i pokaze Ci sie okienko gdzie mozna przekazac komus domek, ale jest chyba tez opcja zrezygnowania z domku, ktory zostanie wystawiony na normalna aukcje - ale co do teg pewnosci nie mam, a sprawdzic juz nie moge.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() można zrezygnować z domku, po sejwie serwa przestajesz być ownerem
|
![]() |