![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Mythrera
Poziom: 14
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Gra ktos w to?? slyszalem ze mozna tu zarobic jak sie umie grac.. ale czytalem to gdzies na forum (juz zamknietym z poczatku 2005 roku) wogule istnieje jeszcze ta gra?? wszelkie info wskazane, z gory thx
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Tak, ta gra jeszcze istnieje. (Jest gdzieś strona z instalką w przyklejonym temacie)
Można w niej zarobić dużo $ (rl). Niby jest darmowa,(instal,reg) ale żeby mieć sensowny start trzeba wydać ok 100$... Tibia rox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 100 zielonych ;/ a gra ktos w tro zeby potwierdzic :/?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
|
![]() http://www.project-entropia.com/Index.ajp
gra jest bezplatne tylko gotowka w grze jest platna 1usd=10ped dorobic jest sie trudno trzeba umiec grac jezeli niechcesz wplacac to masz 2 opcje aby sie dorobic 1. monotnne zbierania sweeta 2. isc na oil ring w pvp2 (ja sie ma wprawe mozna niezle zarobic ) na oleju mozna zarobic pnad 1000 ped na miesiac a dziennie 0-200 ped 3 opcja to wplacic jezeli juz sie dorobisz to masz pare opcji aby to zainwestowac 1 najbardziej kozystna jest trade czyli skupujesz cos sprzedajesz drozej ale trzeba byc cierpliwym kiedys kupilem obranka za 200 ped sprzedalem za 900 ped ale na poczatku bys musial posiedziec na aukcjach i posprawdzac ceny co jak hodzi bo czesto sie zmieniaja ceny 2ga opcja hunt bijesz stworki moze ci cos wypadnie wymagana bron amonicja glownie jestes w plecy hodz czasami sie zwraca 3 opcja jest mining kopanie rudy ja sie zajmowalem minigiem trzeba znalesc miejscowke gdzie sa zloza tutaj ci dam wskazowke ze jak znajdziesz zloze to nie stawiaj bomb tylko przyjdz w te same meisjce za 2 dni ![]() 4 opcja jest krafting wzucisz z 5000 ped i powinno sie zwracac a gra jest na takiej zasadzie ze kto wiecej wplaci sie szybciej dorobi ![]() wiecej nie bede ci zdradzal a co do tradera to musisz miec stalowe nerwy ja sie loguje raz na pare dni a czasami czekam az przedmiot mi zejdzie z aukcji po kilka miesiecy wiec powodzenia pozostaje mi zyczyc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a jakie ta gra ma wymagania, czy naprawde wyplacaja kase :>?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |