|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() witam wszystkich czytających.
mam problem. zarejstrowałem się na www.tibia.com ściągnąłem grę. i tu zaczyna się mój problem po wpisaniu numeru konta i hasła pojawia sie komunikat "Account number or password is not correct" a wszystko wpisałem dobrze. prosze pomóżcie |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Troche logicznego myslenia -.- Jeśli pisze że wpisałeś źle, to wpisałeś źle... Nie ma innej możliwości.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
|
![]() a napewno dobrze wpisales??? i chyba nie mozna na caps lock'u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 62
|
![]() @topic coś musisz źle pisać bo samo tak sie nierobi
![]() 1.masz włączony Caps Lock 2.źle wpisujesz nuemr i/lub hasło 3.źle wpisujesz numer i/lub hasło i masz włączony Caps Lock Jak nie któryś z tych wariantów to już niewiem ![]() Ostatnio edytowany przez Crazy-Frog - 26-12-2005 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Druid Ivan
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Jezeli masz chaslo na na y lub z, to moye byc problem z klawaitura. Ja mam czasem problem z klawaitura, ze zamiast z pisze mi y. Moze zamast wpisywac z wpisz y. Nie wiem, moze to pomoze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Opole
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Napisz sobie passy w notatniku,a później je skopiuj i wklej w odpowiednie miejsca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() moze zle zapisales to haslo
i numer jak haslo to noł problemo ale jak nr to moze byc problem proponuje sprawdz hgaslo czy dobze jak jestes pewny ze dobze a pisze ze zle to rób konto od nowa tylko dokladnie zapisz sobie nr i haslo
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |