|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
|
![]() siemka !!!
Z nudow powstanowilem niepotzrebnie wydac troche kasy i isc na dl solo ![]() http://rapidshare.de/files/9906319/E..._solo.rec.html oto i link ![]() _______ sk0p0 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: My OtS
![]() |
![]() No nudziło ci się ale aż tak dużo kasy to nie straciłeś ;p Ogólnie fajny skzoda że nie rozwaliłeś więcej
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Chojnice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Aurea
Poziom: 1
![]() |
![]() fajny ale krótki troche myslałem że bendzie dłuszy a z sd to nietrudno zabic Dl taki lv a tak pozatym sprubuj z kolegom ale z bolt i hmm ludziom bendzie bardziej sie podobało ale niezły był ten filmik niemoge grymasic podobał mi sie.
A tak podatym też mam na umie Adrian i mówiom na mie adi. POZDRO!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() zebys mial 40lvl byl by.."wyczyn" z 20lvl bym ci gratulowal ale z 66 lvl to moge powiedziec-przecietny film
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() wiecie ... zebym nie wiedzial ze na tym lvl to proste to bym nie nazywal filmu "LATWE" dl solo >.<
pozatym jezeli z gory wiedzieliscie ze filmik jest by 66 rp a to nie porblem z tym lvl zabic dl .. to po co go ogladaliscie ? zeby mi napisac ze nudny >.< ? __________ ur sk0p0 |
![]() |
![]() |