|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() ich habe n00b
![]() plx dajcie mi jakies stronki www. niekoniecznie polskie o tibi (zagraniczne równie milo widziane),a tagze bylbym wdzieczny jezeli byscie mi napisali tez jakies linki na filmy TibiaCOM plx. z góry dziekuje ![]() ![]() o te linki z filmami głównie mi chodzi ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() TY masz char kidler pila......obroniles mego kumpla 8)
Przejćmy do rzeczy jedną z fajnych stron o tibii jest ta www.tibia.de a jak juz byles na tej stronce to wiesz ze po tibii morze chodzic gamemaster albo święty mikołaj!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() jak nie wierzysz sam zobacz na potworach a na samym dole bedzie gamemaster i mikołaj |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Świat: Aurea
|
![]() taaaa moj char to kidler pila (plx nie bijcie mnie za to jak cios komus zrobilem to przepraszam) alle to rzeczy plx dajcie mi linki do stron na ktorych sa filmy
![]() ![]()
![]() |
#5 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
TibiCAM to po pierwsze (no moge ejszcze zrozxumieć jak ktoś napisze TibiaCam, ale to to juz jest szczyt ![]() Po drugie - czy wystarczającą podpowiedzią będzie to, że na forum jest dział O FILMACH??? Cytuj:
.... ROTFL! |
||
![]() |