|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mialem problem z pobieraniem plików. Plik, który ściągałem nie ściągał się w całości lub zatrzymywały sie postepy. Po przeinstalowaniu systemu na nowo, problem się powtarza.Czy ktoś spotkał się już z takim problemem?Jeśli tak to jak go rozwiązał?
P.S Chialbym żeby powstal dział pomocy technicznej, bo wiele osób się na tym zna. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Strzał jest zupełnie przypadkowy, ponieważ nie wiem zupełnie nic o twoim sprzęcie, a takie informacje przydałyby się, gdy prosisz o pomoc techniczną.
Masz nvidia firewall? Update'nij do najnowszej wersji bądź odinstaluj go w ogóle i zainstaluj jakiś software'owy. A strzelam akurat w tym kierunku, ponieważ ostatnio rozwiązywałem podobny problem. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój komputer: karta grafiki: Geforce 2 mx 200\400 32 mb; procesor amd duron 1200Mhz; 640 mb ram; windows xp professional (sp 2); płyta główna mainboard k7vta3 ATA133 .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Powiedz mi czy sciagales jakimis "wspomagaczami" ktore dziela plik na czesci co pozwala na zatrzymanie, a pozniej na kontynuacje sciagania, np DAP? Czy sciagales bezposrednio za pomoca przegladarki? a jezeli tak, to jakiej...
I jeszcze jedno... sciagales z rapidshare.de? albo innej podobnej strony?
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sciagalem z rapidshare.de. Ostatnio edytowany przez Racon - 01-01-2006 o 09:58. |
|
![]() |
![]() |