|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
Imię: Bride Of Death
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spektrum
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Witam serdecznie!
Prosiłbym o jakieś wskazówki która kopalnia będzie najlepsza dla takiego właśnie Paladyna. Szukałem ale nic nie znalazłem :| Może być filmik, screen, co kolwiek ![]()
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Tarcza w lape, bolce do plecaka i najprosciej samemu sprobowac. Zginac nie zginiesz.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() @Vil
Wybitni się zdarzają. @topic Proponuje iść do Dwarf Hell bądź Labiryntu. Expiłem tam bodajże 30 palkiem i było całkiem znośnie, wiec 60+ będzie luz. Btw, naucz się szukać i korzystaj z tej umiejętności zamiast zakładać kolejne tematy o tym samym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Możesz spokojnie expić na tzw. "słoczenku, gwieździe" [dwa poziomy nad crus helm qs] i jaskini jeden poziom nad crus helm qs, weź gfb chyba, że wolisz ropować guardy pojedyńczo ;p. Druga dobra miejscówka to labirynt i dwarf hell czyli poziom pod labiryntem. Na pewno nie padniesz, bo mój braciak expił tam z 66 dista na 35 lvlu [pg ;p]. Mam nadzieję, że pomogłem ;]
@Edit: Ripper byłeś szybszy o minutę ;p @Down: D Hell używa się albo do określenia questu albo do wlaśnie jaskini pod labiryntem, więc nie mów czego nie jesteś w 100% pewny. Miałem na myśli expienia na "słońcu" i poziomie pod nimi naraz. Na 800 osób dla 60 palka resp powinien być akurat. Ostatnio edytowany przez Midarth - 03-01-2006 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() @UP. Labirynt ma dwa poziomy (-5 i -6) ale żaden z nich nie nazywa się Dwarven Hell.
Dwarven Hell to miejsce pewnego mało opłacalnego questa, jak i jaskinia z geomancerami, guardami i soldami (exp nieopłacalny w 100%). Owo 'słoneczko' to juz exp mizerny dla 60 paladyna, dlatego polecam poziom pod 'słoneczkiem' (gfb jeśli nie lubisz hardcore) lub labirynt (oba poziomy)- ja tam paladynem na 55 lev bez żadnych run sobie radziłem.
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 01-01-2006 o 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No wlasnie te 'słoneczko' inaczej mowiac 'gwiazda' na 30 lvlu jest ok, ale na wiekszych lvlach exp jest mizerny :|
A poziom nizej wyskakuje juz po 3-4 guardy na klate (jak sie schodzi to jest 6 ![]() @ripper: Szukalem ale nic nie znalazlem ![]() Ps. Mozna by bylo filmiki jeszcze jakies? Najlepiej krecone plakiem kolo 60 lvl'a.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Masz 60lvl i zwiejsz GSowi. Może bys spróbowalna POHa isc na GSy wracajac można na cyce i na vampa.Tylko trzeba mniec w przygotowaniu time ringa tak na wszeki wypadek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Moze by ktos podal ile by wychodzilo xp na godzine? W tych trzech kopalniach (oczywiscie pietra z guardami tylko): Dwarf Hell - ? Crusader Helmet - ? Labirynt - ? Przy 700-850 osobach na serwerze. Byłbym bardzo wdzięczny! ;-))
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może jeszcze chcesz wiedziec z którego guarda spadnie Ci steel helmet i z którego dokładnie 32gp? Tak trudno Ci iść zobaczyć? Zapewniam Cię że stratny nie będziesz. Co do kicków i lagów, to tak samo można paść na GSie jak na guardzie. Może guard nie jest super silny, ale hity za ponad 100 mogą wejść bez shielda w słabym eq.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Najlepiej iść na Cyclopolis. Dużo Guardów i innego badziewia.
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Piklopp
Profesja: Elder Druid
Świat: Valoria
Poziom: 32
Skille: 0000000
Poziom mag.: :)
|
![]() Sorowka za double post (net sie zchrzanil) przepraszam jescze raz
Ostatnio edytowany przez Olipo Sena - 02-01-2006 o 20:27. Powód: Double Post |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Piklopp
Profesja: Elder Druid
Świat: Valoria
Poziom: 32
Skille: 0000000
Poziom mag.: :)
|
![]() Wiesz ja guardow nie polecam choc pallkiem mozna sie dorobic niezlej kasiorki (ale to jusz chyba wiesz).Polecal bym dragon lair (ankh).Dobry exp z dragiem i dl poradzisz sobie na luzach (zalezy jakie skille) ale to nie ma duzego znaczenia wazne sa punkty zycia.Dobry loot po update szczegolnie z dragow z (pamietajcie ze po update drop sie zwiekszyl) z dla mozna sobie zarobic na bolty runy itp :d.Dobra koncze moja nieciekawa rozowe ...
See u inTibia !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thazol
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Justice
Świat: Solera
Skille: 80/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() a tak zeby nie robic new topica to czy 37 pallek ze skilami 80/60 poradzi sobi na labiryncie albo nad cruz helmem?
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Pl
Świat: Kyra
Poziom: 50+
Skille: 15/24
Poziom mag.: 52
|
![]() Powiem tylko 1 no moze wiecej
![]() TOMBY najlepiej tam gdzie jest resp 1 vampa
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thazol
Gildia: Holy Justice
Świat: Solera
Skille: 80/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Poprosilbym oto zebys wkleil jakies fotki (ktora to dziorka na te tombki i jak tam jest) plx plx plx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Hahahaha... "najlepiej z jednym vampirem"
![]() Btw, co do expa na guardach i tombach, to oczywiscie, ze lepszy exp jest w tombach po warunkiem ze nie jest na poziomie z ghoulami samymi ![]() Exp/h [x] Guardy przy 800~ graczy online na "sloneczku" (hahaha) lekko 30k exp [x] Guardy przy 800~ graczy online na "sloneczku" i poziom nizej 50k exp [x] Tomby przy 600~ graczy online na ostatnich poziomach przed scarabcoin teleportem 35k+ exp (mój kolega 40k expa/h robil przez noc na niemieckim serverze ![]() [x] Dragon'y na ank (POLECAM) przy 800~ graczy online nawet 60k exp/h a jak zbliza sie do 900 to ciezko wybic respa ;p