Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Gildie

Notki

Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-01-2006, 12:39   #1
jaronosk
Użytkownik Forum

jaronosk's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny Pomuszcie ZrobiĆ PorzĄdnĄ Gildie !!

Na 100% jak tylko bedą lvl ~60,70 lvl bedzie wojna szwedów z polakami. Szwedów jest dużo na kyrze i to w większości PA --.--. Sam widziałem jak szwed wy***ał jakiegoś polaka z expiarni chociaz ten był tam pierwszy, ale szwed oczywiści straszył gildią w której koło 30 typa........ tak robią. Chce zrobić MOcną , Dobrą polską gildie, która łączyła by polskich graczy, w większości szwedzkich gildi jest koło 30 graczy , w niektórych nawet po 40. Niechodzi mi o to żeby brać pierwszego lepszego i z4obić przeludnioną gildie, bo jak zobacze że ktoś noob , albo że stoi z lvl bez przyczyny to wywale na zbity pysk. Moja gildia nazywa sie "PULP FICTION" narazie rec. od 20+ ale jutro albo na dniach od 25+. Bede dawał terminy graczą do których każdy z gildi ma zrobić określony lvl żeby gildia sie w miare szybko rozwijał. Taka gildia by bardzo pomogła, wiecie jaki jest problem z expieniem, wszystko pozajmowane a tak każdy z gildi daje msg na gildyjnym że zwalnia= Ogólna pomoc . MSG W GRZE DO BRAXTOON . ZAPRASZAM SERDECZNIE (jak niewyjdzie to wyawalam gildie i gdzieś dojde ;/)
jaronosk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania