|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. wiem, ze tematow dotyczacych lagow jest wiele, ale moj temat jest inny, dlaczego? Dlatego, ze zamieszcze za chwilke rozmowe z wlascicielem mojego internetu, dotyczacej lagow, wyjasnia on wlasnie dlaczego mam lagi w tibii, moze cos da sie z tym zrobic? komentujcie
Aragorn_PL 13:55:07 moze znasz Tibia? kiedys wszystko ladnie chodzilo, a potem lagi sie zaczely itp. no i tak do teraz sie dzieje ze sie nie da grac! Aragorn_PL 13:55:30 a niby taka grafa slaba w tibii itp Aragorn_PL 13:55:44 a qmple co maja neo to im fajnie chodzi Aragorn_PL 13:55:57 nawet 128kb\s Net imielin 13:58:46 z tibia jest inny probelm Aragorn_PL 13:58:56 jaki? Net imielin 13:58:59 nei chodzi o to ze ona potrzebuje durzych transferow Net imielin 13:59:15 tylko ze ona jest tak napoisanan ze wypasne sieciowe gry lepeij chodza od niej Aragorn_PL 13:59:30 a Net imielin 13:59:37 ona nie buforuje polaczenia, jesli jej sie zgubie jeden pakiet to juz ma probelmy juz tnie |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Nie buforuje pakietow? Powiedz czlowiekowi, ze jak sie nie zna na pewnych sprawach to niech sie nie odzywa;] No, ale jak on ma takie podejscie to sie nie dziwie, ze masz lagi i inne problemy z netem. Wszystko co zlego to nie ja - za***iste podejscie... ![]()
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() rotfl
tez tak zawsze mowie jak chce zeby mi dali spokoj kilka technicznych tekstow i mam z glowy natreta szkoda ze nie SOA#1
#4 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |