|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() Witam.Mam pyatnie, a chodzi mi o to czy jest Giant Spider na jakiejs wiezy ze mozna wchodzic i wychodzic dla facc ??.....
Poniewaz na 18 levelu nie walne solo gs na czystym terenie a cchialbym raz zabic gsa i czy jest jakas wieza dla facc gdzie mozna wchodizc i schodzic....prosze o odpowiedz a nie nabijanie postow ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jest, na poh jest taka skala i na niej gs, wejsc na nia da sie chyba parcelami
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() a nie lepiej na GhostLand iść tam masz resp jednego GS'a a na POHu to żle pójdziesz i trafisz na kilka tych miłych pajaków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Na gh wejdziezs i nie wyjdziesz tak łatwo... kraty a dziura do wyjscia kawałek jest ^,-
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix from Hades
Profesja: Sorcerer
Gildia: czekam az ktos mnie przyjmie...
Świat: astera
Poziom: 26
Skille: cenzura
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Giant Spider jest dozwolony dla facc jezeli chcesz gsa to idz na poh ale tam automatycznie deniesz poniewaz tam jest duzo mocnych potworow jeszcze jest fajniejsze miejsce na bagnach kolo venore gdy idziesz na tego giant spidera to 2 witch cie witaja na dzien dobry bo one strzelaja z g^ó^r tam tylko 1 gs jest ale musisz zebrac ekipe i se pujdz z nimi poniewaz dednesz ja na mojim levelu tez dedne wiec chodze z kumplami gs jest bardzo szybki
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fire Phoenix Magic mage - 05-01-2006 o 12:43. Powód: błedy |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Świat: Aurea