|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam . Mam maly problem, ktory zdarzyl mi sie podczas ostatniego zamawiania Pacca karta. Po uzupelnieniu wszystkich potrzebnych danych przy zamawianiu, zrobilem jeden blad, a mianowicie w miejscu gdzie nalezy podac E-mail wpisalem przez przypadek e-mail osoby kompletnie mi nieznanej ;] (login taki sam jak moj lecz inny portal-poprostu glupi blad wynikajacy z pospiechu). I tu nasowa sie moje pytanie... Czy osoba ktora otrzyma ten mail z potwierdzeniem mojego zamowienia, kupna pacca , bedzie widziala na nim moj numer konta , ew. dane, czy tylko dostanie najwyzej na nim Ref Number?
Byc moze dla niektorych glupie pytanie , ale dzieki z gory za odpowiedz ;] PS. Wspomne jeszcze ze pacc dostalem bez zadnych problemow po 15 minutach i jak narazie wszystko dziala ok CyA |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix from Hades
Profesja: Sorcerer
Gildia: czekam az ktos mnie przyjmie...
Świat: astera
Poziom: 26
Skille: cenzura
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Ahh gluptasie ja na twojim miejscu bym sie zabli>>joke<< ze kase zmarnowalem i mnie jeszcze zhakowali ale nic ci sie niestalo
uwazaj na przyslosc (ja tez jak rejerstrowalem sie na koncie to wpisalem zly emalil dla tego mam taki duzo nick kombinowani z mojich starych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bedzie znała ref number, a co za tym idzie bedzie mogla przejąć Twoją postać. Dlatego najlepiej kupować pacci przez Tibia.pl -> firme Drom, w ten sposób uniknie sie wszelkich problemów, a zyska wielką satysfakcje i przyjemność z grania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() O ref number sie nie martwilem tylko o to, czy bedzie na tym mailu widnial moj numer konta bankowego ktory trzeba bylo wpisac podczas zamowienia lub ewentualne dane z nim zwiazane (badz tez linki do mojego konta w grze)
Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Cya |
![]() |