![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() ![]() ![]() ![]() moja mamusia ![]() ![]() ![]() coś dotyczące tego obrazka : nie wymyśliłem, ja go tylko narysowałem, tylko ![]() ![]() a to mój tatko ![]() ![]() ![]() ![]() a to była moja praca konkursowa która występowała już na tibia.pl ![]() historia broni: (urywek)"Pewnego dnia samotny barbażyńca szukający przygód wędrował sobie po dzikich stepach aż do czasu, do czasu w którym się natknoł na grupę barbarzyńców z innego plemienia lecz wciąż barbażyńców walczących z demoinami wydobywającymi się z podziemi w ogromnych ilościach. Bohater (barb) ruszył przyjaciołą na pomoc rzucając ekwipunek na ziemie w miejsce w którym trudno było go znaleźć (był drogocenny), a następnie pobiegł pomóc barb-om. Barbarzyńcy przegrali i zgineli (przsynajmniej sie nie ruszali) , samotny wędrowiec który przyglądał sie zdarzeniu dostrzegł równierz ekwpirunek barba, upewnił się że nikt nie patrzy po czym zabrał eq barba (w czym ową broń ) . Nie wiedział tylko dlaczego na jej rękojeści napisane było "Zguba barbarzyńcy" i do czego służy ten przedziwny oręż.(dalsza historia nieznana) Prosiłbym o komenty (nawet jeśli nie pozytywne) , ale bez bluzgania -.-. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ujme to tak: rysujesz zajefajnie, ale szykuj sie na opieprz... Bo ten temat powinieneś wkleić do "Grafik"...BTW. Rysunek z Minotaurem pochodzi z Magic: The Gathering. Wiem, bo mam tą talię. Powtórzę opinię: jesteś świetnym rysownikiem. Chwała ci za to! Rysuj dalej, ale lepiej wyjdziesz na wklejaniu do odpowiedniego działu. Tylko uprzedzam fakty
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
|
![]() dzięki za pochwałę
![]() a co do tego minosa z tych kart to masz rację, ja go tylko "narysowałem" a co do tego gdzie zamiesciłem ten topic to : - uważam że może być w tym dziale ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Wiem, przeczytałem uwagę pod rysunkiem
![]() ![]() A do moich komentarzy możesz, ale oczywiście nie musisz, się odnieść.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No no, thompsonie, niewiedzialem ze masz taki talent, a ten smok ( twoj tato
![]() ![]() MORE BLZ!! ![]() Ostatnio edytowany przez Rezidew - 06-01-2006 o 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ehhh... Moim zdaniem beznadzieja. Rysujesz niezastruganym olowkiem, zbyt malo szczegolow. Poza tym ten byczek otoczony piorunami jest zerzniety z ktorejs z kart z magica, jestem pewnien ze gdzies to widzialem. I co do ... nedzy ma znaczyc creat? Moze chciales napisac created? Nauka jezyka angielskiego sie klania.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() słabiutkie...takie to ja rysuje na lekcjach w 10 minutek ;P (ci co zagladaja do MTA widza jak mi to "ladnie" wychodzi ;P ).
wracajac do tematu... 4/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Oprócz fajnego designu kilku mieczyków nie jest najlepiej. No ale przecież nie zostaje się wielkim artystą z dnia na dzień
![]() Oręż dostaje 5,5/10 za niektóre "smaczki",reszta niestety tylko 3/10
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
|
![]() srednie ;p nawet fajne tylko irytuje mnie to "creat" >.< boze!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() ![]() Co wy, ladnie jest
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: ***
Skille: ***/***
Poziom mag.: *
|
![]() eh.... no fakt nie jestem d best
![]() dzięki za odpowiedzi i oceny. P.S. sory za ten "creat" (nie zwróciłem na to uwagi...)
Ostatnio edytowany przez thompson_1181 - 19-01-2006 o 07:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Prace ciekawe, ładne wykonanie i styl, tylko troche denerwuje metoda "skanowania" aparatem
![]() ![]() Ogólnie, talent jest, kreatywnosć jest pozostaje tylko poćwiczyć, czyli jakieś 75% roboty ![]() ![]() ![]() Jeśli miał bym aktualnie oceniać to 6/10 - to dopiero początki, musisz się podszkolić.