Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-01-2006, 18:12   #1
Rimbi Polann
Guest

Pytanie Bitwa !!!

Witam! Chcialbym opowiedziec cos co mi sie dzis przydazylo nie zale 30 minut temu a jest teraz 18:53 06.01.06 ! Sobie expilem na gs'ie na darashi jednak mama mnie troche zabardzo zdenerwowala i mnie gs zabil majac 9 hp (mial 9hp bo pozniej go dobilem bo wrocilem po cialo). I to ze mieszkam w carlin musialem poplynac do Venore i z Venore na Darashia! I teraz pisze do Capitana w Venore hi , darashia , yes ,yes i nagle co okazalo sie ze znajduje sie na jakims statku (wydawalo mi sie ze zle wpisalem nazwe darashi i jestem na nieznanej nikomu wyspie) gdzie mapka jest nie odkryta! stetek byl 3 pietrowy (znajdowalem sie na najwyzszym) i widzialem coe sie dzieje na niezszym pietrze! Na nirzszym pietrze chodzily ghoule i skielety! Zabiłem szkielety i ghoule! patrze sie jest mostek jakis taki jak na tiquandzie to wydawalo mi sie ze jestem na jakiejs wyspie tiquandy czy cos bo tiquandy nie mam zabardzo odkrytej! Okazalo sie ze to byly 2 okrety! Sszedlem na najnizsze pietro i odrazu wszedlem! Ds stal przemna niedaleko byl necro ghoul i wich! poszedlem w prwo i wszedlem po drabince byl tam teleport i ghost ghost akutrat byl dalek i zdazylem do teleportu i zanlazlem sie na darashi!

Powiem wam ze nie jestem przekonany na 100 % ale na 90% czy tam byl necro i wiezcie mi to sie zdazylo naprawde jezeli nie wierzycie mozecie zobaczyc ze mam 30 level na hibernie gs mnie zabil i mieszakm w Carlin! Chcialbym sie dowiedziec czy tylko mnie sie to zdarzylo! Niestety ze bylem tak przezrazony nowym miejscem i zdenerwowany dedem nie zrobilem screanow!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-01-2006, 18:53   #2
Dwimenor
Born to Ban

Dwimenor's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Dwimenor ma numer GG 7472583
Domyślny

Wylądowałeś na nawiedzonym statku (ghost ship). Można się nie niego dostać płynąc z Venore na darashie. Jest to losowe zdarzenie (nie za każdym razem tam się dostaniesz). Póki nie schodzisz pod pokład, to jest spokojnie (kilka ghuli i szkieletó). Pod pokładem jest wampir, demon skieleton i chyba coś jeszcze. Przy teleporcie jest duch. I to tyle. Miałeś pecha, żeby się tam znaleźć
stary 06-01-2006, 18:59   #3
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

... koleś miałeś wielkie szczęście trafić na legendarny 'ghost ship' ...
edit : ale mam opóźnienie ... myślałem , że to będzie pierwszy 'wyjaśniający wszystko' post ...

Ostatnio edytowany przez DRoN - 06-01-2006 o 19:00.
DRoN jest offline  
stary 06-01-2006, 19:06   #4
GM Fire Phoenix
Guest

Cool

Gratulacje to rzadki przypadek jestes wyruzniony jejejeje na ghost ship ludzie potrafia zeby tam dojsc pływac non stop zeby trafic na ten statek ^^

stary 06-01-2006, 21:33   #5
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Na następny raz najpierw poszukaj zanim się zbłaźnisz.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania