|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam! Rekrutuję nowych ludzi, to nowej gildi ,,Bractwo Miecza". Powstala przez tibijskiego wyjadacza, który w wyniku problemów na starym servie przeniósł się właśnie na Titanię
![]() Gildia rekrutuje od 20lvl, ale pacce wchodzą bez barierki, bo gildia potrzebuje vice. W gildi chodzi głównie o przyjaźn, o jedność i o szczerość. Guild house zostanie kupiony jak tylko będą chętni. GIldia jest nowa, Tak samo vice jest tu od paru dni, wiec narazie skiluje ![]() Oczywiście przweidywane są codygodniowe wypady na hunty, zawsze otwarty kanał gildi. PRoszę nowych graczy, którzy nie mają postaci na titani a chcą wstąpoć do gildi, żey zakładali chary z dopiskiem 'AXE, np. AXE'TAIFUN, AXE'MEFISTTO, itp. Każdy, kto chce dołączyć, niech pisze do AXE'TAIFUN Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja mam druida 11 lvl 3 mlvl skile 17/18. Nadałbym się? Wiem, wiem ze mam dopiero 11 lvl ale pasuje mi wstąpić do jakiejs gildi bo samemu mi się nudzi grać. Moja postać is name Atus Rina.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: smiernik
Stan: Na Emeryturze
Imię: zenek z odpustu
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 22