|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Lubań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ciara lae
Profesja: Knight
Świat: thais(pandoria)
Poziom: 17
Skille: 42/40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Wielu tibijczyków powinno się czasem zastanowić czy są napewno fair wobec wszystkich. Np. zastanówcie jak by wam odpowiedziała wasza główna postać na te pytania :
- Do jakiej rangi byś mnie zakwalifikował(a)(chodzi o fajnych i niefajnych itp)? - Czy sądzisz że jestem miły(a) i bycie moją postacią ci odpowiada? - Co mógł(a) byś o mnie powiedzieć? - W skali 1-10 jak mnie oceniasz - Czy pasuje ci sposób w jaki tobą gram? Przeczytajcie listę WIELKICH wad Tibijczyków: - Nie reaguje na prośby innych - Zabija potwory na których ktoś skilluje - Wyzywa, klnie, obraża, wkurza itp.. - Daje złe świadectwo o swoim narodzie - Jest hamski - Wychwala się i straszy innych( to do Ciebie Todra Tarlarena) A potem zadajcie sobie parę pytań: - Czy napewno jestem miły(a)? - Czy ostatnio obrażałem(am) kogoś bez powodu? - Czy umiem byc przyjacielski(a) dla słabszych? - Czy żadna wada z powyższej listy się mnie nie tyczy? - Czy jeśli się mnie jakaś tyczy to ją zwalczam? Jeśli wyeliminujecie wady to napewno będziecie mieli dużo przyjaciół ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie jest wiele warty przyjaciel, którego znalazłeś po usunięciu wszystkich (impassible plx?) wad. Prawdziwy przyjaciel akceptuje Ciebie takiego jaki jesteś. Co do tematu, to nie wiem co on ma wnieść, ale powiem conieco o sobie w tej kwestii.
Nie jestem fair wobec wszystkich. Zdaża mi się odpowiadać chamstwem na chamstwo, przemocą na przemoc itd. Jestem fair wobec tych którzy sobie na to zasłużyli. Poza tym jestem egoistą i lubie krytykować innych, mimo iż sam nie jestem lepszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() TAK! masz pełną rację, sam chcialem napisac taki temat ale napewno by sie ze mnie wysmiali! -.- najwieksze chamstwo jest na roku i na serverach non- pvp to jest bez sensu!!! z tego powodu mam rs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
![]() |
![]() - Czy napewno jestem miły(a)?
Odp.Raczej tak choć jak mam zły humor to potrafie wnerwić ![]() - Czy ostatnio obrażałem(am) kogoś bez powodu? Odp.Bez powodu nieobrażam prawie wogóle tego nierobie ![]() - Czy umiem byc przyjacielski(a) dla słabszych? Odp.Przeważnie pomogam im ![]() - Czy żadna wada z powyższej listy się mnie nie tyczy? Odp.Raczej nie tylko ta ostatnia czasami się pojawia ![]() - Czy jeśli się mnie jakaś tyczy to ją zwalczam? Odp.Zwalczam ją jak najszybciej bo kiedyś miałem taki okres czasu że wychwalałem się i straszyłem ale zwalczyłem to jak Nicoret papierosa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... tzn. powiem tak :
1. czasem jak ktoś strasznie plixuje np. expie w thais a kolo mnie woła "plx help wyciognij mnie z crypty carlin nie mam liny plx" , ja mu "nie moge jestem daleko , zawolaj kogos" on " 1000x plisssssss , jak krzycczec ?" , ja-" napisz #Y help me plz , rope me plz" a on "#Y help me plz , rope me plz" , po chwili "nie dziala" ... i jak takiemu pomoc ?? nie wiem czy nawyzywać od ****i , czy pomoc (ale bedzie dalej prosil o rozne shity) , czy olać ... normalnie ręce opadają , jak takich rodaków widze ... 2. nie zabijam ... 3. czasem klne ale jak sie sam wkurze albo ktoś mnie sprowokuje lub nagle ds będzie w pierwszej dziurze na Ghost landzie ... 4. czasem nie potrafie sie wysłowić po angielsku , ale nie wyzywam nawet BR , bo sie boje , że sie naraże i mnie zhunci ![]() 5. hamski ?? , tzn. ide na ślepo po mapie , a kolo nie chciał odejść z lootem i mnie zaczął bić , a ja za chwile zareagowałem , że prawie dead ... 6. raczej mówie , że nie przekrocze 30 lvla , bo jestem za mało wytrzymały w tej grze i łatwo rezygnuje ... PS. nie zależy mi na frendach w tej grze , bo w nią nie gram ... PS2. a teraz moje drugie (dawne)"ja"na Multi Cliencie (wybaczcie , ale kiedyś używałem) ... 1. dokładnie tak ... 2. ![]() 3. kolejne ... sory ... 4. kurde , ktoś to pode mnie zrobił ?? , znowu pozytywna (negatywna?) odpowiedź ... 5. jak narazie 5x TAK ... 6. :/ ... musiałem , bo to był noob-char ... ... prosze o wyrozumiałość , dawno w Tibie nie grałem i nie mam zamiaru grać , bo po jakimś czasie gry mam zamiar pobawić sie w nooba i robie noob-chara i przypał szykuje innym graczom ... ... prosze o wybaczenie Krynia z Askary ... Sergej Stroganov , to mój noob - char ... ... właśnie dlatego nie gram w Tibie , bo we mnie wyzwala zło ... musiałem kiedyś to napisać , przepraszam modów ... przynajmniej na tym forum byłem zawsze uczciwy , jeśli można tak to nazwać ... @ edit : up ... dzięki człowieku , że założyłeś taki temat , bo sam nie dałbym rady tego wszystkiego wykrzesać z siebie ... jaki wstyd ... EDIT 2 : to nie są jakieś żarty , czy coś żeby sprowokować modów , ale cała prawda o mojej grze ... EDIT more : ale te forum jest fajne i bardzo je lubie ![]() Ostatnio edytowany przez DRoN - 14-01-2006 o 10:32. Powód: ... SO DISHONESTLY ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() Temat ogolnie spoko...no ale np. są tacy, ktorzy udaja kumpli, a potem robią wały. Albo masz kumpla, a on Cie na huncie wyje***! Więc przyjaciul trzeba umiec wybierac...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Jestem chamski, kiedy muszę, potrafię się zemścić za krzywdy (Bogdana - nie trzebabyło mnie atakować ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() bardzo ciekawy temat a więc ja dodam swoje 3 grosze :
- Czy napewno jestem miły(a)? mysle ze tak, chodź miewałem ostatnio chwile słabości gdyż niektórzy kumple okazują sięzwykłymi materialistami - Czy ostatnio obrażałem(am) kogoś bez powodu? bez powodu nie zdarza mi sie nikogo obrazac czasem denerwuje mnie gdy ktos właduje mi sie na expa ale przegryzam jezyk i uparcie czekam az nieznajomy odejdzie ( non-pvp ) - Czy umiem byc przyjacielski(a) dla słabszych? jezeli słabszym okazuje się mój przyjaciel to pomagam, jezeli jakis nieznajomy to jezeli to jakas skromna pomoc to jej udzielam - Czy żadna wada z powyższej listy się mnie nie tyczy? myśle że nie ale co do 3 pkt. to jeżeli jest to prośba typu: "200gp plx", "ziom daj mi plate armor" , to poprostu staram się ignorować takich ludzi - Czy jeśli się mnie jakaś tyczy to ją zwalczam? hmm powiem krótko jestem jaki jestem i takim pozostane mam dużo przyjaciół którzy mnie akceptuja |
![]() |
![]() |