Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-01-2006, 18:10   #1
Ciara lae
Użytkownik forum

Ciara lae's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Lubań

Stan: Aktywny gracz
Imię: Ciara lae
Profesja: Knight
Świat: thais(pandoria)
Poziom: 17
Skille: 42/40
Poziom mag.: 3
Ciara lae ma numer GG 4960587
Pergamin Czy jestes fair wobec innych??

Wielu tibijczyków powinno się czasem zastanowić czy są napewno fair wobec wszystkich. Np. zastanówcie jak by wam odpowiedziała wasza główna postać na te pytania :

- Do jakiej rangi byś mnie zakwalifikował(a)(chodzi o fajnych i niefajnych itp)?
- Czy sądzisz że jestem miły(a) i bycie moją postacią ci odpowiada?
- Co mógł(a) byś o mnie powiedzieć?
- W skali 1-10 jak mnie oceniasz
- Czy pasuje ci sposób w jaki tobą gram?

Przeczytajcie listę WIELKICH wad Tibijczyków:
- Nie reaguje na prośby innych
- Zabija potwory na których ktoś skilluje
- Wyzywa, klnie, obraża, wkurza itp..
- Daje złe świadectwo o swoim narodzie
- Jest hamski
- Wychwala się i straszy innych( to do Ciebie Todra Tarlarena)

A potem zadajcie sobie parę pytań:

- Czy napewno jestem miły(a)?
- Czy ostatnio obrażałem(am) kogoś bez powodu?
- Czy umiem byc przyjacielski(a) dla słabszych?
- Czy żadna wada z powyższej listy się mnie nie tyczy?
- Czy jeśli się mnie jakaś tyczy to ją zwalczam?

Jeśli wyeliminujecie wady to napewno będziecie mieli dużo przyjaciół
Ciara lae jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-01-2006, 18:21   #2
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Nie jest wiele warty przyjaciel, którego znalazłeś po usunięciu wszystkich (impassible plx?) wad. Prawdziwy przyjaciel akceptuje Ciebie takiego jaki jesteś. Co do tematu, to nie wiem co on ma wnieść, ale powiem conieco o sobie w tej kwestii.
Nie jestem fair wobec wszystkich. Zdaża mi się odpowiadać chamstwem na chamstwo, przemocą na przemoc itd. Jestem fair wobec tych którzy sobie na to zasłużyli. Poza tym jestem egoistą i lubie krytykować innych, mimo iż sam nie jestem lepszy.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2006, 18:22   #3
Patryczeqq
Użytkownik Forum

Patryczeqq's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Chełm Śląski

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Patryczeqq ma numer GG 6508723 Send a message via Skype™ to Patryczeqq
Domyślny

TAK! masz pełną rację, sam chcialem napisac taki temat ale napewno by sie ze mnie wysmiali! -.- najwieksze chamstwo jest na roku i na serverach non- pvp to jest bez sensu!!! z tego powodu mam rs
Patryczeqq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2006, 18:32   #4
Anterax
Użytkownik Forum

Anterax's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Anterax ma numer GG 1943598
Domyślny

Odp.Raczej tak choć jak mam zły humor to potrafie wnerwić
Odp.Bez powodu nieobrażam prawie wogóle tego nierobie
Odp.Przeważnie pomogam im
Odp.Raczej nie tylko ta ostatnia czasami się pojawia
Odp.Zwalczam ją jak najszybciej bo kiedyś miałem taki okres czasu że wychwalałem się i straszyłem ale zwalczyłem to jak Nicoret papierosa
Anterax jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2006, 18:42   #5
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Smutny ... Here I Go ...

... tzn. powiem tak :
1. czasem jak ktoś strasznie plixuje np. expie w thais a kolo mnie woła "plx help wyciognij mnie z crypty carlin nie mam liny plx" , ja mu "nie moge jestem daleko , zawolaj kogos" on " 1000x plisssssss , jak krzycczec ?" , ja-" napisz #Y help me plz , rope me plz" a on "#Y help me plz , rope me plz" , po chwili "nie dziala" ... i jak takiemu pomoc ?? nie wiem czy nawyzywać od ****i , czy pomoc (ale bedzie dalej prosil o rozne shity) , czy olać ... normalnie ręce opadają , jak takich rodaków widze ...
2. nie zabijam ...
3. czasem klne ale jak sie sam wkurze albo ktoś mnie sprowokuje lub nagle ds będzie w pierwszej dziurze na Ghost landzie ...
4. czasem nie potrafie sie wysłowić po angielsku , ale nie wyzywam nawet BR , bo sie boje , że sie naraże i mnie zhunci ...
5. hamski ?? , tzn. ide na ślepo po mapie , a kolo nie chciał odejść z lootem i mnie zaczął bić , a ja za chwile zareagowałem , że prawie dead ...
6. raczej mówie , że nie przekrocze 30 lvla , bo jestem za mało wytrzymały w tej grze i łatwo rezygnuje ...
PS. nie zależy mi na frendach w tej grze , bo w nią nie gram ...
PS2. a teraz moje drugie (dawne)"ja"na Multi Cliencie (wybaczcie , ale kiedyś używałem) ...
1. dokładnie tak ...
2. wstyd , ale tak ...
3. kolejne ... sory ...
4. kurde , ktoś to pode mnie zrobił ?? , znowu pozytywna (negatywna?) odpowiedź ...
5. jak narazie 5x TAK ...
6. :/ ... musiałem , bo to był noob-char ...
... prosze o wyrozumiałość , dawno w Tibie nie grałem i nie mam zamiaru grać , bo po jakimś czasie gry mam zamiar pobawić sie w nooba i robie noob-chara i przypał szykuje innym graczom ...
... prosze o wybaczenie Krynia z Askary ... Sergej Stroganov , to mój noob - char ...
... właśnie dlatego nie gram w Tibie , bo we mnie wyzwala zło ... musiałem kiedyś to napisać , przepraszam modów ... przynajmniej na tym forum byłem zawsze uczciwy , jeśli można tak to nazwać ...
@ edit : up ... dzięki człowieku , że założyłeś taki temat , bo sam nie dałbym rady tego wszystkiego wykrzesać z siebie ... jaki wstyd ...
EDIT 2 : to nie są jakieś żarty , czy coś żeby sprowokować modów , ale cała prawda o mojej grze ...
EDIT more : ale te forum jest fajne i bardzo je lubie ... nikt mnie nie potępił ?? ...

Ostatnio edytowany przez DRoN - 14-01-2006 o 10:32. Powód: ... SO DISHONESTLY ...
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2006, 12:25   #6
Filthy
Zbanowany

Filthy's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Sanok

Imię: Sephiroth
Gildia: SOLDIER
Świat: Promised Land
Wyślij wiadomość przez ICQ do Filthy Filthy ma numer GG 2652863
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciara lae
Jeśli wyeliminujecie wady to napewno będziecie mieli dużo przyjaciół
Może niektórzy grają w taki sposób, że biorą to tylko za grę i nie chcą mieć wielu przyjaciół ? A wkurzanie, zabijanie i przeszkadzanie innym sprawia im wielką frajdę. Ja ich całkowicie rozumiem. Pamiętajcie, że Tibia to tylko GRA. Nie sposób na życie. Sposobem na życie może być sport, coś co jest zdrowe, a nie przesiadywanie Power Gamerów przed kompem 24/7. Radzę sprawdzić w słowniku co oznacza słowo GRA.
Filthy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2006, 16:33   #7
Boss'iarz
Zbanowany

Boss'iarz's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Saphira
LOL Spoko

Temat ogolnie spoko...no ale np. są tacy, ktorzy udaja kumpli, a potem robią wały. Albo masz kumpla, a on Cie na huncie wyje***! Więc przyjaciul trzeba umiec wybierac...
Boss'iarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2006, 17:27   #8
Loron
Użytkownik Forum

Loron's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Nie jestem fair wobec wszystkich. Zdaża mi się odpowiadać chamstwem na chamstwo, przemocą na przemoc itd. Jestem fair wobec tych którzy sobie na to zasłużyli. Poza tym jestem egoistą i lubie krytykować innych, mimo iż sam nie jestem lepszy.
Dokładnie. Widzę, że nie jestem sam Chociaż krytykować innych wolę po cichu, egoista...hmmm, pomyślmy, no nie za bardzo, ostatnio pomyślałem o kolegach i innych graczach, muszę przyznać, że samo sprzedawanie śmieci w rodzaju dwarven shieldów, steel helmetów, crossbowów itp za tyle, ile bym w sklepie dostał pozwala nowym graczom zakupić u mnie podstawowe wyposażenie za niewielką cenę, a czasami po wyjściu z rooka sam dwarven shield i battle hammer starczy, żeby zarobić na p-seta

Jestem chamski, kiedy muszę, potrafię się zemścić za krzywdy (Bogdana - nie trzebabyło mnie atakować ), w sumie to ja spokojny chłopaczyna jestem
Loron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2006, 21:42   #9
Luckq
Użytkownik Forum

Luckq's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
- Nie reaguje na prośby innych
- Zabija potwory na których ktoś skilluje
- Wyzywa, klnie, obraża, wkurza itp..
- Daje złe świadectwo o swoim narodzie
- Jest hamski
- Wychwala się i straszy innych( to do Ciebie Todra Tarlarena)
Z czystym sumieniem moge powiedzieć, że nie zaliczam się do żadnego z wymienionych podpunktów. I wymagam od innych, by traktowali mnie tak jak ja ich.
Luckq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2006, 22:57   #10
Solero
Użytkownik Forum

Solero's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2005

Profesja: Elite Knight
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
LOL

bardzo ciekawy temat a więc ja dodam swoje 3 grosze :
mysle ze tak, chodź miewałem ostatnio chwile słabości gdyż niektórzy kumple okazują sięzwykłymi materialistami
bez powodu nie zdarza mi sie nikogo obrazac czasem denerwuje mnie gdy ktos właduje mi sie na expa ale przegryzam jezyk i uparcie czekam az nieznajomy odejdzie ( non-pvp )
jezeli słabszym okazuje się mój przyjaciel to pomagam, jezeli jakis nieznajomy to jezeli to jakas skromna pomoc to jej udzielam
myśle że nie ale co do 3 pkt. to jeżeli jest to prośba typu: "200gp plx", "ziom daj mi plate armor" , to poprostu staram się ignorować takich ludzi
hmm powiem krótko jestem jaki jestem i takim pozostane mam dużo przyjaciół którzy mnie akceptuja

Solero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania