|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Hejka wszystkim czy wam tez zabieraja posty bez zadnych powodow?bo mi zabrali z 114 postow na 90 pare mam gdzies tych ******** co zabieraja posty zadam sprawiedliwosci!!
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() STATSIARZ!!!STATSIARZ!!!
Ty qrde doprawdy niemozliwe, zabili cie, okradli, zabrali caly twoj majatek, toz to zbrodnia jest!!! Ciesz sie zes upomnienia nie dostal z TAKIMI postami?... Teraz ja dostane upko za chamstwo ale musialem to powiedziec...Inaczej sie nie dalo... Co, zbawi cie jak bedziesz mial 3cyfrowa lb postow? Bedziesz sie czul lepszy? W ekstazie? RZYGAC MI SIE CHCE jak widze takie posty i tematy... Jak pisales same takie posty, to sie nie dziw ze ci je pokasowali...Ten temat spotka to samo-zauwaz ze juz bylo tu takich piecset i troche...I wszystkie pokasowano... Na serio, szkoda slow...
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() @temat
JA to nie rozumiem takich nabijaczy postow... przeciez tematy byly kasowane wiec dlatego straciles posty......... LOL wiekszego nie widzialem serio ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() sorry ale nie czaje to jak sie kasuje tematy to znikaja postaty sorry moze to jest glupie pytanie ale odpowiedzcie
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() sam jestes lolem noobie nie umiesz nic innego napisac lamago jestes kretynem i tyle.!
![]()
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
#6 |
Buuuuu
|
![]() Konradek:
Ostrzegalem kiedys ze kazde nastepne pytanie o znikajace posty skonczy sie "Krok od bana" Wiec dostajesz "Krok od Bana" za ten temat i nastepny kroczek za wyzywanie innych. Do zobaczenia za 2 tygodnie.