|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() Hellu
moje pytanie brzmi czy dam rade zablokowac necro i hero ? 38 EK 73/72 ew ile uhow moze mi zejsc na blokniecie tego i jeszcze czy dalbym rade solo necro ? na szukajce nic nie znalazlem co by mi pomoglo :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Blokniesz i jedno i drugie.. hmm.. nie wiem ile może zejść UHów..
A co do solo. Wiec ze huncenie solo na necro knightem jest nie opłacalne.. Hm. Być może dałbyś rade solo ale troche UH zejdzie.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() ja wczoraj blokowalem hero
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Zgadzam sie z poprzednikami, co do solowki:
- necro: Jezeli bedziesz bil jednego (na najmniejszym spawnie na darashii sa 2x) to dasz rade, musisz go zagonic w kat i tam tluc z gs/dl/wh. Jezeli beda dwa to moze byc roznie. -hero - nie mam pojecia, na moj gust dalbys rade, ale zanim bys go ubil z broni to zeszloby ci SPORO uhow. Jakbys sobie pomagal hmmami to moze... nie wiem. Poczekaj na kogos kto ma wiecej doswiadczenia z hero ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() wczoraj na kafejce koles 28 knight blokowal Hero zeszlo mu 6 uh skille 82/79 a eq mial c arma k legi w helma bs dragon shielda ale byl z 63 sorcem, ktory go leczyl co jakis czas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Pozatym on pyta tylko o solowanie necro... dasz rade.. broń + ew. hmm/gfb, zblokować też nie bedzie problemu
od 8 maja 2007 siedzę w wojsku ![]() 8 maj 2007 - szeregowy 26 styczeń 2008 - starszy szeregowy 22 czerwiec 2009 - podporucznik ![]() Ostatnio edytowany przez Maniack - 16-01-2006 o 14:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Powiem tak
Necro sobie odpusc, dalbys rade zsolowac, ale na tym lvlu jak wbijesz sie w spawn to moze byc roznie tym bardziej ze po ktoryms tam update niezle jada z lapy. Blokowanie tez nie ma wiekszego sensu, po prostu sa potworki nieoplacalne dla danej profesji i necro jest nieoplacalny dla knighta. Jesli chodzi o hero to z tymi skillami na double spawnie bedzie ci szlo max 1 uh, moze 2 lub 3 jak dasz sie dogonic.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
|
![]() Ja bym na twoim miejscu poszedł i sie przekonal.Weź pare uh i zobacz za ile cie wala jak niedasz rady to najwyzej uciekniesz ale przekonasz sie na własnej skorze czy sa za dobre dla ciebie
![]() |
![]() |
![]() |