|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xoltor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ultimejszon
Świat: Selena
Poziom: HAJ
Poziom mag.: 67
|
![]() Zwracam sie z uprzejmą prośbą o odwiedzenie naszego servera z tego powodu że potrzebujemy playerów
![]() Plusy: Nie ma kolejki (i nigdy nie było) Selena nie jest starym serverem Xoltor ![]() Minusy: BRAK ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Po co ci więcej playerów?? Stęskniłes ię za kolejkami?? Pamiętaj że im więcej playerów tym większa szansa na nowych noobów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Taaa... Mowic latwo, ale zrobic trudno... Po co wam nowi gracze? Juz nie ma kogo pekowac?? Wszyscy sie wyniesli??? OOO szkoda... Bardzo mi przykro...
You see Laros Feleon (Level 120). He is Powerabuser and skullhunter of the Fantasy (Bam Bam Tank). Nie ma to jak w domu... Ostatnio moj kumpel padl przez Dark Xari. Dlaczego?!! Bo expil sobie na dark cathedral i nie chcial wyjsc, bo przeciez Dark Xari ma taka duza objetosc, ze CALY POZIOM -1 mu nie wystarczy I MUSI zajac cale DC. Ja padlem od niejakiego Garma (79lv ek wtedy). Dlaczego? Bo stalem kolo depo i robilem bp uh (moze biedny Garm nie ma pieniedzy i musial kogos zabic zeby zaszpanowac). Wiesz co? Moze od razu napisz ze potrzebujecie na serwerze druidow zeby loot z pk sie zwracal... Czlowieku, zanim cos napiszesz, najpierw sie zastanow, dlaczego na tym serwerze jest tak malo graczy! Moze warto jest cos zrobic, zeby zachecic graczy, aby przybyli na ten serwer!
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ehhhh... noobki
Widze że niewiecie na czym polega resp w Tibi ![]() Więc powiem wam im więcej ludzi tym lepszy resp i ja zawsze się ciesze jak jest full ludu ![]() A cała katedra jak na 50lvl to i tak za mało ale widze że nigdy niemieliście takiego lvl i niewiecie co to znaczy. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() po co mi szybszy resp skoro i tak niebęde mógł wbić sie na serwer?? A co pa to jeszcze nie odczułem skutków ponieważ cały czas trenuje i zbyt mało znacze na selenie żeby ktoś miał interes w ściganiu mnie i blokowaniu mi możliwości rozwoju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znam wiele osob, ktore opuscily selene z powodu PK/PA.
I lepiej zeby ludzie nie przychodzili na selene, skoro tacy kozacy tam sa ze tylko umieja bic slabsze levele, niech zostana sami na tym serwerze i wyzabijaja sie miedzy soba. Wtedy wszystko (moze) wroci do normy...
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Stan: Niegrający
Imię: sprzedana...
Profesja: Druid
Gildia: ŚP Brokilon
Świat: selena
Poziom: 40
Skille: 22/26
Poziom mag.: 48
|
![]() Jestem jednym z tych ktorzy odeszli PA jest i bedzie bo szwedzi nie maja skropolow i z jednej strony przyjaznia sie i udaja super przyjaciol Polakow a z drugiej wrzucaja na nich ile sie da i wykorzystuje przecie sobie nawzajem...
Ja bylem zaczepiany okolo 2 razy raz zaplacilem bodajze 20k (oczywsice za nic "u was insutlting my friend <tutaj nick ktory pierszy raz widze a ostatni log jakis miech temu...> pay 20 plepleple" potem dedlo sie od kilku bo im sie nudzilo stracilem 2 bp sd 8 bp hmm 4 bp uh noi coz niema mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prawde mówiąc to juz niemoge się doczekac kiedy skończe trening (70/70) i zaczne expić. Bo w każdym temacie w którym pojawi się słówko "selena" odrazu widac posty typu: "stracony serwer" , "pk", "pa" i co tam jeszcze można sobie wymyślić, a ja jeszcze nigdy tego nie widziałem i nie doświadczyłem (chyba tylko jeden mój znajomy ale to nie jestem pewny).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten swiat jest stracony, dopoki elita sie z niego nie wyniesie... Zwlaszcza Feleoni, nie lubie ich... Jednemu z nich musialem zaplacic 10k bo zabilem jego kolege, ktory atakowal na skullu mojego rl kumpla... A co do Larosa, tez juz mu zaczyna odbijac na stare czasy... Power abuser... jejeje... Ale bym sie cieszyl jakby sam padl. Na forum tibia.com oficjalnie oswiadczyl, ze bedzie "wyganial" kazdego kto wejdzie mu w resp w kopalniach guardow... -.-
Btw jezeli zebralaby sie ekipa do ubicia Larosa, ja swoim charem chetnie bym poszedl za shootera ![]() ![]()
Darth Taca: wiesz co to spocony cyklop? xxx: nom wkurza mnie ten bug ;/ Ostatnio edytowany przez Taka Tuca - 16-01-2006 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeżeli chcecie ubić Larosa to chyba najlepiej podczas treningu w podziemiach jego GH bo często tam sobie stoi afk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa... Przydalo by sie zrobienie jakiegos trapu... Najlepiej jakby sie zebralo tak ze 2 knightow blokerow i 3 shooterow.. Ale to tylko marzenia, bo pewnie wiekszosc h-lvli lize d*pe Larosowi
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() No cóż... Feleon'y i Vidfamne'y oraz Alfis nie należą do Tibijczyków, którzych darzyłbym największą sympatią, ale nie mówcie, że Selena to stracony serwer, bo gram na nim i wcale nie jest tak źle... A może to dlatego, że gram tylko na Selenie i nie mam porównania? Tak czy inaczej zgadzam się z założycielem tematu: wbijajcie na Selenę!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() palamen popieram cię w prawie w stu procentach, dlaczego prawie?? Ponieważ nie chce pewnego dnia odpalic sobie tibi zalogować się a tu nagle że jestem xxx w kolejce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty myslisz tylko o sobie :/ A wyobraz sobie:
Wlasnie zdobyles upragniony 30lv. Zadowolony wracasz do miasta. Nagle zauwazasz 50lv, ktory roapoczynajac swoj atak mowi: pay eq now. You are dead. Kolejki sux. PK sux :/ PA sux
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2006
|
![]() patrzac z perspektywy czasu, musze stwierdzic, ze na selenie najgorsi nie sa szwedzi tylko poloczki.
![]() wole juz kolejki na kyrze i to, ze bez pacca nie moge normalnie expic, bo wszystko zapchane. You see dead human body. You recognize yourself. You were killed by polish pa noobs. Don't think about rewange. You're hunted 'couse soup was oversalted. Ostatnio edytowany przez Vikos - 18-01-2006 o 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Po pirewsze dość dużo hi lvl jak na nowy serv, po drugie troszke drogo ale i tak tam gram
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: za słupem :]
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 47
Skille: maUe
Poziom mag.: 45
|
![]() ja tam popieram zdanie Xoltora.
im więcej ludzi gra na serwie tym szybszy resp ![]() lubicie jak na sewerze jest ok. 400 osób max?? a respy sa super "szybkie", a jeden zwalony drag respi sie 10 minut? chyba nie<znam się na tym> no więc Xoltor założył dobry temat na takie "pogaduszki" a co do Garm'a. się przeniósł na serw. Kyra<news od Koti Conqueror> a Laros? jak chce to niech sobie expi. co mu żałujesz? może chłpak nie ma już na UHy? mnie to nie obchodzi bo nie expie na guardach. Tak więc podsumowując moją wypowiedź: Zaprszamy nowych graczy na serwer.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Sulechów
![]() |
![]() Selena smierdzi kupa i starymi ludzmi... Mialem 60 lvl mam 56 -.- Trapniety przez 3 Polakow i 2 Swe : Slash'Qu ( SWE ), Alhpon ( SWE ), Dark Kret (PL), Koti Conqueror (PL) i Felianthera (PL) za to ze szlem sobie z qmplem na DC -.- Zalosne jednym slowem -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Sulechów
![]() |
![]() Selena smierdzi kupa i starymi ludzmi... Mialem 60 lvl mam 56 -.- Trapniety przez 3 Polakow i 2 Swe : Slash'Qu ( SWE ), Alhpon ( SWE ), Dark Kret (PL), Koti Conqueror (PL) i Felianthera (PL) za to ze szlem sobie z qmplem na DC -.- Zalosne jednym slowem -.-
Ostatnio edytowany przez Lord Grzybol - 22-01-2006 o 14:57. |
![]() |
![]() |