|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() WITAJCIE
JA WIEM ZE WYJDE NA SKOŃCZONEGO HAMA I N00B'A wiem o tym i teraz żałuje ale mam do was pytanie. Zaczeło się tak że pewien koleś ukradł mi 4k (jak-za dużo pisania) byłem tak w*****ony (to była cała moja kasa którą zbieralem od poczzatku wejscia na maina) ze okradlem 2 osoby zeby szybko odrobic chociaz kawalek tej kasy ktorej stracilem. W sumie ukradlem 2k... było to około dwuch dni temu i teraz wlasnie dostalem bana.... JA WIEM ZE TO HAMSTWO I WOGOLE ŚWINSTWO ALE... czy jest jakaś szansa że moje konto zostanie odbanowane...? prosze nie mowcie mi że mogłem nie kraść.... itd.... naprawde żałuje i zamierzam odpokutować... ?( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Na 100% bana NIE dostales za kradziez - ta nie jest zabroniona, a wiec i nie jest karana banem. Zaloguj sie na swoje konto na www.tibia.com, tam bedzie wypisane za co masz bana i jak dlugo bedziesz go mial.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Dzieki...
Banished: until 13.06.2004 15:19:40 CET because of spamming (in trade) ZNACZY SIE ZE PO 13 CZERWCA ZOSTANE ODBLOKOWANY TAK? TLYKO KURWA JAKIE SPAMOWANIE TO JA KURDE MOL NIE WIEM!? a to znaczy ze na 100% zostane odbokowany yet? dzieki... a jeszce jedno ![]() Wy tez lubicie czasami pokraść? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() ci co kradna to skonczone chuje i frajerzy bo sobie pomyslcie jezeli on kogos okradnie to jest pelen happy a jesli go okradna to pojdzie pk albo cos i wogole jak sie czuje czlowiek okradzony - zle, jak okradna cie w tibi to tak samo (mze troche przesadzam) ale to tak jagby przyszedl koles i wyjal twojej mamie kase z portfela
kradziez jest zawsze zla ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
wyjąsnijcie mi wszystko o kradzieży dotyczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() jeśli jesteś na świecie pvp to myslę że masz się czego bać. Co prawda kradzież nei jest nielegalna ale też się jej nie pochwala. Za kradzież możesz trafic na BLox ( Black List of xxxxx- gdzie xxx to nazwa serwera) z dopiskiem Thief.... jeśli te wpisy będą potwierdzone solidnymi dowodami i będzie ich sporo to się nei zdziw jak podejdzie do ciebie kolo, powie, e jesteś na BL z dopiskiem "ty złodzieju" i zaliczysz zgona( czyt. fast travel to temle)
mnie kiedys też kolo okradł jak zaczynałem grać (14 lvl 5k a na tym lvl wtedy na securze yło sporo) ale jakoś nie okradałem( noo może dlatego, że tego dn ai były jakieś problemy z serwerem i save cosnięto ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Dostales ban za spamowanie kanalu Trade.....
No comment Za kradziez nie grozi ban tylko dead ![]() Chcesz zarobic sprzedaj pacca ![]() Pozdro
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Podpalacz
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() muj kumpel miał raz bana na miesiąc bo napisał na tread 4 razy i buy k-set a gm powiedzial niektozy ostszegają a niektuży nie coza idiota z tego gm
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |