|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Tera tak:
wiem ze tamaty na temat questów sa zabroniaone ale nie chodzi mi jak dojsc do jakiegos questa albo gdzie on co trzeba zabic zeby do niego dojsc ,nie chce nic na jego temat. Interesuje mnie tylko na ja jakim najlepszym quescie bylyiscie konkretnie co z niego wyciagneliscie. Mozecie napisac tak jak ja. Ja cos co najlepszego wyciagnelem z questa to 10k i jakies pierdoly i to tylko co macie napisac,dziekuje. Pozdr. ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() 2 fluidy, luk, strzaly, troche gp. Ale zaraz wyciagne spike sworda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Moja najleprza rzecz jaka wyciaglem z questa to narazie 10k i jakies pierdulki zaniedlugo ide na questa z spikeswordem
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja najlepsze co wyciagnalem to... 10k ale to jest banalnie prosty quest. Ale najtrudniejszy quest jaki wykonalem to ten, w ktorym dostaje sie m-stara, dwarfen shielda, mana fluida, 100 gp, runke, spell booka i jeszcze jakies 2 rubiny (czy cos takiego)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak narazie to naklepszy quest jaki robiłem to en z 10k etc, jest to chyba najlepszy quest jaki można zrobic bez pacc. A najtrudniejszy jaki robiłem to taki w pewnej wierzy, nie powiem jakiej, lipna nagroda po dwa małe szafiry pierscionek pijaka i coś tam jescze, ale po drodzy zdobyłem g shilda. Tego questa zrobiłem zupełnie sam
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() moją najlepszą nagrodą za wykonanie questu był Dark shield + battle hammer :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Moja najlepsza nagroda - wedka, troche kasy, strzaly i carlin sword - wszyscy powinni wiedziec, ktory to quest ^^
Edit :b hammer i dark shield=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Ja najlepszą rzeczą jaką wyciągnełem był Crusader Helmet i Bright sword.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Crusader helmet, Noble armor, Crown helmet, 10k itp. Za niedługo 10 k + AoL.
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Najlepsza rzecz jaką wyciągnełem z qesta to oczywiście 10k z deserta ale wyciągnełem k-legsy z GS! 8) a one sie zdarzają bardzo rzadko a to był mój 1 gs na 17 levelu
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() raz wyciągnąłem dark shielda i battle hammera. innym razem power ringa i bronze amulet, a raz 10k i pierdółki
Byłem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Kidler ładnie nabijasz posta na tym temacie
![]() Ja wyciagnełem najleprze to Golden Armor Demon shield Blue Robe Crown armor Skull staf Medusa shield Fire axe Fire sworda Knight armor Boch of Haste Giant Sword i tam reszte dupereli naprzykład 2x po 10k Noble armor crown helmet itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Posty się edytuje. @topic Noble armor i crown helmet.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm cięzko powiedzieć które lepsze.. ale :
10 k + AOL.. to chyba najlepszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Buuuuu
|
![]() Najcenniejsze:
Golden Armor + Demon Shield + Guardian Halbard + jakies smieci. Najbardziej satysfakcjonujace: Hat of the mad + silver dagger + jakies smieci.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() narazie najcenniejsze : 2 small saphires garlic neackle i dvarwen ring .... lepsze rzeczy można było by dostać z lootu z monsterów które są po drodze ( 6 ds , stalker , monk , witch no i dwarf gej) pomyślećże zrobiłem ten quest na 20 lvlu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() kilka dni temu wyciagnelem spike sworda
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() wszyscy piszą że 10k i pierdółki to i ja się dołącze ale jeszcze oprucz tego mniwarty przedmiota live ring
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
![]() |
![]() ja mam 19 lv druida na trimerze mialbym z 25 ale nie gralem z 1 a pozniej mnie zabil pk naslany przez kolege z klasy DALABOXA- NOOB NAD NOOBY.
Najleprze co zdobylem to (oprocz 10 k questa) skull staff z pk ktory i tak mi wylecial bo inny pk mnie zabil i musialem kupic od nowa a z potworow to chyba dragon hammer ![]() |
![]() |
![]() |