|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: magiem?
Poziom mag.: 17
|
![]() Za około 2 tygodnie kumpel kupuje mi domek, on gra na innym serwie, więc domek będzie cały mój
![]() --> Sprawa polega na tym, że nie za bardzo wiem, jak się za niego płaci (coś związanego z depo) --> Od kiedy można się do niego wprowadzić? (aukcja kończy się o 11, więc można się jużpo 11 wprowadzić, czy po serwer save, czy jak, żeby jakby po pierwszym serwer save od kupienia itemki nie zniknęły) --> Jak długo można go mieć? (czyli jak jest "paid until [powiedzmy] 12 "luty" 2006, to przychodzą jakieś upomnienia co dziennie przez tydzień, że trzeba zapłacić i czy w okresie tego tygodnia itemki nie znikają z domku do depo wynajmującego [zależy mi, żeby wynieść itemki z domku przez wywaleniem ich do depo, kumpel jest RL, więc mi nie "buchnie", ale żeby mu nie robić roboty ![]() --> Jak przedłużyć umowę na domek? trzymać w depo (wynajmącego) po prostu kase? --> a jak zrezygnować z domku? PS. qumpel kupuje domek, a ja daje kase i mam invite Prosze od odpowiedź ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Rookstayer
Poziom: 30+
|
![]() |
![]() |